Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Costel Neculai Dunava > Press releases Versiunea pentru printare

Costel Neculai DUNAVA
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20-21 februarie 2020, se vor desfășura la Viena, Austria, lucrările celei de-a 19-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

18 februarie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 20 – 23 decembrie 2019, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare din Republica Uzbekistan, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

17 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În data de 4 decembrie 2019 va avea loc, la Bratislava, Slovacia, reuniunea Sub-comisiei AP OSCE pentru Regulamentul Adunării și proceduri de lucru. Organizatorii din partea Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) invită să participe la reuniune membrii acestei sub-comisii care va avea loc în marja reuniunii Biroului AP OSCE.

2 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 4–6 octombrie 2019, la Marrakech, Maroc, se va desfășura cea de-a 18-a Reuniune de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 octombrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 5–7 septembrie 2019, la Andermatt, Elveția, va avea loc cea de-a treia Conferință parlamentară internațională a Grupului de Sprijin al Drumului Mătăsii (SRG), organism informal din cadrul Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

4 septembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa - Luxemburg, 4-8 iulie 2019

În perioada 4-8 iulie 2019, la Luxemburg, a avut loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) la care, din partea Camerei Deputaților, au participat membrii titulari ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE, astfel: domnul deputat Victor Paul Dobre (PNL), vicepreședinte al AP OSCE, domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD) și domnul deputat Petru Movilă (PMP).

10 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 4 – 8 iulie 2019, la Luxemburg, va avea loc cea de-a 28-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

2 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 21-22 februarie 2019, se vor desfășura, la Viena, lucrările celei de-a 18-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

19 februarie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 6 – 10 decembrie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor parlamentare anticipate din Armenia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

4 decembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3 – 7 noiembrie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor din Statele Unite ale Americii, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

1 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În data de 24 iunie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor anticipate prezidențiale și parlamentare din Republica Turcia, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor participante invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Camerei Deputaților, la această acțiune vor participa următorii membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE: domnul deputat Costel Neculai Dunava (PSD), domnul deputat Petru Movilă (PMP) și domnul deputat Costel Alexe (PNL). [...]

20 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
În perioada 16 - 19 martie 2018, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

Din partea Camerei Deputaților, la această acțiune vor participa, următorii membri ai Delegației Parlamentului României la AP OSCE: domnul deputat Costel Neculai DUNAVA (PSD), domnul deputat Petru MOVILĂ (PMP) și domnul deputat Costel ALEXE (PNL). [...]

14 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 22-23 februarie 2018 au avut loc, la Viena, lucrările celei de-a 17-a Reuniuni de iarnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

26 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 13 - 16 octombrie 2017, Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) organizează Misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Republica Kârgâză, prilej cu care a adresat parlamentelor statelor membre invitația de a trimite observatori ai procesului electoral.

11 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 3 – 5 octombrie 2017, la Andorra La Vella, Andorra, se va desfășura reuniunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

28 septembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 5 - 9 iulie 2017, la Minsk, Republica Belarus, va avea loc cea de-a 26-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE).

5 iulie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 6-7 mai 2017, Adunarea Parlamentară a OSCE (AP OSCE) în cooperare cu Parlamentul german și cu sprijinul Ministerul Afacerilor Externe german, organizează la Leinsweiler, Germania, Seminarul cu tema „Renaționalizarea politicilor și lupta pentru sfere geopolitice de influență: periclitând pacea și securitatea”.

3 mai 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada 27-28 martie 2017 s-au desfășurat la Sankt Petersburg, Federația Rusă, lucrările Conferinței parlamentare privind combaterea terorismului internațional.

30 martie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ

Membrii Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) sunt invitați să participe, în perioada 27-28 martie 2017, la Sankt Petersburg, Federația Rusă, la lucrările Conferinței parlamentare privind combaterea terorismului internațional.

22 martie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 16 july 2024, 23:08
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro