Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Bogdan-Iulian Huțucă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnii deputați Lucian Heiuș, Bogdan Huțucă, Nicolae Neagu, Robert Sighiartău și Dan Vîlceanu (Grup PNL)
PSD și ALDE refuză audierea președintelui A.N.A.F. în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților

Deputații PNL din Comisia pentru buget, finanțe și bănci au solicitat invitarea președintelui ANAF, doamna Mirela Călugăreanu, în data de 11 octombrie 2017, în vederea pentru o discuție tehnică, în cadrul comisiei, despre capacitatea A.N.A.F. de a implementa noile măsuri fiscale ale Guvernului Tudose, printre care amintim Split TVA, transferul de contribuții sociale în sarcina angajatului etc.

Deputații din majoritatea parlamentară PSD-ALDE s-au opus acestui demers, de teama că ar putea ieși la iveală adevărul asupra adevăratei capacități tehnice a ANAF, pentru a implementa aberațiile fiscale ale Guvernului. Reprezentanții majorității parlamentare au confirmat temerile noastre potrivit cărora, în condițiile funcționării cu un deficit uriaș de personal, toate noile măsuri fiscale vor bloca activitatea ANAF și a Antifraudei și vor da o gură de oxigen evazioniștilor.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 25 septembrie 2023, 21:59
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro