Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
Liens:
www.floringheorghe.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Florin Gheorghe > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Astfel, în cadrul Comisiilor reunite de buget finanțe, bugetul Curții de Conturi a fost diminuat drastic punând în imposibilitate această instituție să mai exercite controlul asupra legalității cheltuirii banilor publici: "Victor Ponta dă cadou baronilor locali peste 1,2 miliarde lei, pe care îi ia cu forța din buzunarele românilor cinstiți, pentru ca baronii să aibă cu ce cumpăra voturi în campaniile electorale de anul viitor. În același timp, Victor Ponta și-a pus slugile din Comisia de buget să desființeze controlul Curții de Conturi asupra activității financiare a baronilor. Pot spune, fără niciun risc, că Dragnea și Ponta s-au asigurat ca furtul din banii publici să nu fie tulburat de nimeni în anul 2014".
Deputatul PDL Florin GHEORGHE avertizează că, dacă Viorel Ponta nu își ia piciorul de pe grumazul Curții de Conturi și nu își pune majoritatea despotică să respingă amendamentele de diminuare a bugetului Curții de Conturi, se va adresa reprezentanților Comisiei Europene: "Mă voi adresa fără nici o reținere către Comisia Europeană, avertizându-l atât pe Președintele C.E., cât și pe comisarul de resort, despre jaful din banii publici pe care Dragnea și Ponta l-au pregătit până la cele mai mici detalii. Știu că lui Viorel Ponta nu-i va păsa de reacția Comisiei, pentru că disprețuiește Uniunea Europeană și nu a ținut niciodată cont de recomandările Comisiei. A demonstrat deja, prin fapte, nu doar prin vorbele constant mincinoase, că este mai degrabă pro-chinez sau pro-rus, decât pro-european!"
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 1 mars 2024, 13:28
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro