Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
Links:
www.floringheorghe.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Florin Gheorghe > Press releases Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
„Demisia de bun-simț a Ministrului Radu Stroe”

Ca urmare a tragediei aviatice din Munții Apuseni, deputatul PDL Florin Gheorghe solicită premierului Victor Ponta să-l demită de urgență pe Ministrul Radu Stroe:

„Am reclamat în nenumărate rânduri faptul că domnul Stroe conduce într-un mod defectuos soarta Ministerului de Interne. Accidentul tragic, care a cutremurat și întristat o țară întreagă, a demonstrat o dată în plus falimentul instituțional din subordinea domnului Stroe. Nu este admisibil ca cetățenii să găsească victimele înaintea autorităților! Nu este admisibil ca servicii publice, pentru care se cheltuiesc milioane de euro anual, să nu poată localiza epava unui avion sau apelul de urgență la numărul unic de urgență 112! Nu există scuze pentru Ministrul Stroe, dar și pentru alți șefi de instituții, din cauza cărora pilotului și tinerei stagiare nu li s-a dat o minimă șansă la viață! Nu mai poate fi tolerat comportamentul Ministrului Stroe care nu are nici măcar demnitatea să recunoască faptul că instituțiile din subordinea sa și-au demonstrat vădita incompetență în situații de criză! Să ne ferească Dumnezeu de alte situații de criză, pentru că instituțiile subordonate domnului Stroe și-au arătat incapacitatea de a răspunde corespunzător în momente dificile!”
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 24 february 2024, 12:01
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro