Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
Liens:
www.floringheorghe.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Florin Gheorghe > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
„Demisia de bun-simț a Ministrului Radu Stroe”

Ca urmare a tragediei aviatice din Munții Apuseni, deputatul PDL Florin Gheorghe solicită premierului Victor Ponta să-l demită de urgență pe Ministrul Radu Stroe:

„Am reclamat în nenumărate rânduri faptul că domnul Stroe conduce într-un mod defectuos soarta Ministerului de Interne. Accidentul tragic, care a cutremurat și întristat o țară întreagă, a demonstrat o dată în plus falimentul instituțional din subordinea domnului Stroe. Nu este admisibil ca cetățenii să găsească victimele înaintea autorităților! Nu este admisibil ca servicii publice, pentru care se cheltuiesc milioane de euro anual, să nu poată localiza epava unui avion sau apelul de urgență la numărul unic de urgență 112! Nu există scuze pentru Ministrul Stroe, dar și pentru alți șefi de instituții, din cauza cărora pilotului și tinerei stagiare nu li s-a dat o minimă șansă la viață! Nu mai poate fi tolerat comportamentul Ministrului Stroe care nu are nici măcar demnitatea să recunoască faptul că instituțiile din subordinea sa și-au demonstrat vădita incompetență în situații de criză! Să ne ferească Dumnezeu de alte situații de criză, pentru că instituțiile subordonate domnului Stroe și-au arătat incapacitatea de a răspunde corespunzător în momente dificile!”
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie vendredi, 1 mars 2024, 12:20
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro