primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (Grup PDL)
„Unde a dispărut Ministrul Șova! Vrem să vedem contractele pentru deszăpezire!”

Deputatul PDL Florin Gheorghe s-a arătat profund indignat de dispariția misterioasă a Ministrului Șova, în vreme ce viscolul a făcut ravagii în mai mult de jumătatea dintre județele țării:

„Premierul Ponta să sune la serviciul unic de urgență 112 și să anunțe dispariția Ministrului Șova. Tot la 112 Victor Ponta să anunțe și dispariția contractelor pentru deszăpeziri pentru drumurile naționale și autostrăzi! Este inadmisibil ca deszăpezirile plătite din bani publici cu sute de milioane de euro să umple buzunarele firmelor prietene USL! Este inadmisibil ca servicii plătite să fie efectuate de către soldații Armatei Române și de utilajele acesteia!”.
Pentru faptul că deszăpezirea drumurilor publice s-a efectuat într-un mod precar, cu mari întârzieri și cu utilaje care nu ar fi deszăpezit nici măcar o ulicioară, deputatul PDL Florin Gheorghe solicită premierului Ponta să facă public conținutul contractelor de deszăpezire încheiate de CNADNR: „Într-o pauză a meciurilor de baschet Victor Ponta să iasă și să spună condițiile stipulate în contractele de deszăpezire și sumele care s-au plătit din bani publici pentru aceasta! Este mizerabil modul în care Ponta și vicepremierul Dragnea pozează în mari salvatori, deși situația din țară a fost cauzată de incompetența lor în a acționa. Viscolul a fost anunțat cu mai mult de 48 de ore înainte de a se produce! Codul roșu de intemperii a fost mai degrabă de la culoarea partidului care l-a declarat! USL a demonstrat încă o dată că meciurile de baschet și chefurile sunt mai presus decât guvernarea responsabilă!”