primit de la domnul deputat Florin Gheorghe (neafiliat)
„USL a declanșat operațiunea „caloriferul ”

Deputatul Florin Gheorghe se declară uimit de disprețul de care dau dovadă, aproape fără excepție, cei care guvernează astăzi țara:

„Vă spun sincer că am rămas fără cuvinte când am văzut ce intenții are domnul Doru Ciocan, președinte al ANRSC. De parcă nu ar fi fost suficient faptul că serviciile comunitare și furnizarea utilităților în sistem centralizat este extrem de deficitară, s-a trezit și ilustrul președinte al acestei autorități să-i demonstreze domnului Dragnea că muncește și el și a pus gând rău celor care închid repartitoarele de căldură, pentru a face economii la factura de încălzire. L-aș întreba pe domnul Ciocan, dacă știe ce ar trebui să facă cetățenii din Constanța cu propriile calorifere? Să le arunce pe fereastră? Pentru că la Constanța încălzirea funcționează în orice anotimp, numai iarna nu! Pentru constănțeni, domnul Ciocan ar trebui să ofere gratuit alte aparate de măsură, pentru dimensiunea țurțurilor din apartamente. Mai cred că ar trebui puse limitatoare și la salariile celor care conduc RADET Constanța, pentru că problemele sunt de ani de zile, iar întreruperile au devenit deja un obicei.
Chiar ieri i-am adresat domnului viceprim-ministru Liviu Dragnea o întrebare în legătură cu operațiunea „caloriferul” demarată de omul pe care îl are în subordine și sper să asculte vocile oamenilor și să-l schimbe imediat din funcție pe domnul cu idei năprasnice de la ANRSC.”