Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
2008-2012 (dep.)
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Tinel Gheorghe > Press releases Versiunea pentru printare

Tinel GHEORGHE
Press releases

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tinel Gheorghe (Grup PNL)

Viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, domnul Tinel Gheorghe va susține joi, 26 noiembrie, ora 11.00, o conferință de presă pe teme de actualitate politică (sala Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, nivel 2).

25 noiembrie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Viceliderul Grupului PNL din Camera Deputaților, domnul deputat Tinel Gheorghe, și vicepreședintele Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, doamna deputat Lucia Varga, vor susține marți, 5 mai, începând cu ora 10.00, o conferință de presă pe tema Codului silvic (sala Grupului PNL, etaj 2).

4 mai 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PNL propune introducerea taxării inverse la carne, la fel ca pentru cereale

Parlamentarii liberali au depus joi, 12 februarie, un proiect de lege pentru completarea alin. (2) al art. 160 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal prin care să se urmărește implementarea taxării inverse pentru lanțul alimentar de la livrarea furajelor până la vânzarea produselor alimentare din carne. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținută de către domnul deputat Nini Săpunaru, președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților, și domnul deputat Tinel Gheorghe, vicelider al Grupului PNL și membru al aceleiași comisii parlamentare.

12 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Reprezentanții Grupurilor parlamentare ale PNL și PDL din Biroul permanent al Camerei Deputaților au propus, în cadrul ședinței de astăzi, ca mâine, 5 noiembrie, să aibă loc o nouă ședință a Comisiei juridice, de disciplină și imunități, pentru a se putea da un vot pe raportul privind cererea de arestare preventivă a deputatului PSD Ioan Adam.

4 noiembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tinel Gheorghe (Grup PDL)
Președintele Consiliului Județean Ialomița trebuie să demisioneze de urgență

Referitor la perchezițiile efectuate de procurorii anticorupție la Consiliul Județean Ialomița, în data de 29 octombrie, trebuie spus că era de așteptat ca mai devreme sau mai târziu procurorii anticorupție să extindă cercetările, după ce în luna septembrie primarul orașului Țăndărei a fost arestat preventiv tot pentru fapte de corupție.

31 octombrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, liderul Grupului parlamentar al PNL, împreună cu domnul deputat Tinel Gheorghe, liderul Grupului parlamentar al PDL, vor susține luni, 27 octombrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (Sala Grupului parlamentar al PNL, etajul 2).

27 octombrie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Tinel Gheorghe (Grup PDL)
Directorul general al RNP Romsilva trebuie demis de urgență

Având în vedere informațiile cuprinse în comunicatul de presă al Direcției Naționale Anticorupție din România, Nr. 1450/VIII/3 din 15 octombrie 2014, prin care opinia publică a fost informată că DNA – Serviciul Teritorial Brașov a dispus efectuarea urmăririi penale față de Crăciunescu Adam, director general al RNP Romsilva, pentru infracțiunile de abuz în serviciu și sprijinirea unui grup infracțional organizat și luând în considerare că față de inculpatul Crăciunescu Adam s-a dispus și măsura controlului judiciar, solicităm demiterea de urgență a acestuia.

16 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL
PDL și PNL au contestat la Curtea Constituțională numirea domnului Marius Vorniceanu în funcția de vicepreședinte al ASF

Deputații Grupurilor parlamentare ale PDL și PNL au sesizat Curtea Constituțională a României cu privire la neconstituționalitatea Hotărârii Parlamentului României nr. 41/2014, prin care domnul Marius Vorniceanu a fost numit vicepreședinte, membru executiv al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), în sectorul asigurărilor-reasigurărilor.

13 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL
PSD îl „acoperă” pe Victor Ponta și respinge inițiativa ACL de a constitui o comisie de anchetă la Camera Deputaților

În data de 16 septembrie, deputați aparținând PDL și PNL au solicitat conducerii Camerei Deputaților înființarea unei comisii de anchetă cu privire la declarațiile domnului președinte Traian Băsescu, potrivit cărora unul dintre candidații la alegerile prezidențiale din acest an are calitatea de ofițer sub acoperire al unui serviciu de informații.

17 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, alături de domnul deputat Tinel Gheorghe, lider al Grupului Parlamentar al PDL, vor susține astăzi, 16 septembrie, începând cu ora 15.45, o declarație de presă la finele ședintei reunite a celor două grupuri parlamentare ale Alianței Creștin-Liberale (sala Grupului parlamentar al PNL, etajul 2).

16 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 16 septembrie, domnul deputat Tinel Gheorghe, lider al Grupului parlamentar al PDL, împreună cu domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, au anunțat că Grupurile parlamentare ale PNL și PDL din Camera Deputaților au depus la Biroul permanent al Camerei Deputaților solicitarea privind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru verificarea posibilei existențe a unui ofițer sub acoperire al unui serviciu secret în rândul candidaților la alegerile prezidențiale.

16 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

Domnul deputat Theodor Nicolescu (PNL), împreună cu domnul deputat Tinel Gheorghe, liderul Grupului parlamentar al PDL, și cu doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 10 septembrie, începând cu ora 10.30, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

9 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tinel Gheorghe (Grup PDL)
Demararea procedurii de suspendare a Președintelui României inițiată de domnul Călin Popescu-Tăriceanu este un demers cu totul neserios

Domnul Călin Popescu Tăriceanu, senator și Președinte al Senatului României, nu se dezminte nici în anul 2014, aruncând petarde politice cu scopul de a distrage atenția opiniei publice de la problemele reale ale românilor.

9 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

Liderii Grupurilor parlamentare ale PNL și PDL din Camera Deputaților, domnii deputați George Scutaru și Tinel Gheorghe, au susținut luni, 8 septembrie, o conferință de presă, aducând în atenție metodele prin care Victor Ponta încearcă, încă o dată, să fraudeze alegerile prezidențiale.

8 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, și de domnul deputat Tinel Gheorghe, lider al Grupului Parlamentar al PDL, vor susține astăzi, 8 septembrie, începând cu ora 15.45, o declarație de presă la finele ședintei reunite a celor două grupuri parlamentare ale Alianței Creștin-Liberale (sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

8 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 3 septembrie, susținută de domnul deputat Tinel Gheorghe, liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Theodor Nicolescu, membru al Grupului parlamentar al PNL și membru al Comisiei juridice a Camerei Deputaților, și doamna deputat Cristina Pocora, a fost abordată tema migrației politice, precum și pârghiile legale de care Opoziția va face uz pentru a opri acest abuz, acest atentat la democrație și statul de drept.

3 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL), vor susține miercuri, 3 septembrie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P).

2 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL+PDL

Liderii Grupurilor parlamentare ale Partidului Național Liberal și ale Partidului Democrat Liberal din Camera Deputaților și Senat au depus astăzi, 27 august, o solicitare pentru convocarea de urgență, în cadrul noii sesiuni parlamentare, a unei ședințe a Birourilor Permanente Reunite având pe ordinea de zi două subiecte importante.

27 august 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL

Referitor la proiectul de lege al Guvernului Ponta 3, adoptat în cadrul ședinței de Guvern din data de 19 august, privind scutirea de la plată a unor debite provenite din pensii, informăm opinia publică din România că, încă din luna martie a acestui an, 17 parlamentari ai Partidului Democrat Liberal au depus la Camera Deputaților o propunere legislativă (BP 221/2014) pentru modificarea și completarea art.179 din Legea nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice având ca obiect de reglementare amnistierea pensionarilor care au primit sume necuvenite din vina funcționarilor Casei Naționale de Pensii sau a funcționarilor caselor teritoriale de pensii.

20 august 2014 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la Grupurile parlamentare ale PDL și PNL


Către Liderul Grupului parlamentar al PSD
Domnul Marian NEACȘU
Către Liderul Grupului parlamentar al PC
Domnul Liviu-Bogdan CIUCĂ
Către Liderul Grupului parlamentar al UDMR
Domnul András-Levente MÁTÉ
Către Liderul Grupului parlamentar al minorităților naționale
Domnul Varujan Pambuccian
Domnilor lideri ai grupurilor parlamentare din Camera Deputaților,

În data de 2 iulie 2014 toate grupurile parlamentare au votat și aprobat proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5%, o măsură foarte bine primită și așteptată de mediul de afaceri din România și un adevărat balon de oxigen pentru cei ce produc plusvaloare în România, după noianul de taxe și impozite noi introduse de Victor Ponta și PSD, de la venirea la guvernare.

11 august 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și domnul deputat Theodor Nicolescu (Grup PNL) vor susține miercuri, 18 iunie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

17 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, va susține miercuri, 11 iunie, în jurul orei 13.30 (după votul final), o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

10 iunie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, va susține miercuri, 4 iunie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

3 iunie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primită de la Grupul parlamentar PDL
Colaborare parlamentară permanentă între grupurile parlamentare PDL și PNL

Grupul Parlamentar PDL din Camera Deputaților consideră că este momentul pentru o colaborare parlamentară permanentă între grupurile PDL, PNL și orice alt grup parlamentar care împărtășește pozițiile noastre împotriva guvernării Ponta.

28 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, va susține miercuri, 28 mai, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

27 mai 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL

Grupul parlamentar al PDL consideră că solicitarea unui punct de vedere al Ministerului Afacerilor Externe pentru organizarea unei ședinte pe tema crizei din Ucraina nu este decât o încercare bizară de a amâna o dezbatere importantă.

19 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, va susține miercuri, 14 mai, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

14 mai 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL

Parlamentarii PDL au semnat și vor vota în favoarea moțiunii de cenzură inițiate de PNL. Chiar dacă PNL a refuzat să semneze moțiunea PDL de acum o lună, Grupul Parlamentar al PDL consideră că este necesar să rămână consecvent în ceea ce privește opoziția constantă și fundamentată la adresa guvernului Ponta, indiferent de structura acestuia, atâta vreme cât nu este respectat statul de drept și nu există nicio coerenta în politica sa economică. Parlamentarii PDL au completat textul propus de PNL și susțin în Parlament moțiunea „Opriți Guvernul Ponta 3 - guvernul corupției, demagogiei și minciunii”. PDL continuă să facă opoziție adevărată la PSD!

13 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, va susține miercuri, 7 mai, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

7 mai 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tinel Gheorghe (Grup PDL)

Având în vedere situația politică internațională de la granița României, Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaților solicită de urgență conducerii Camerei Deputaților organizarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului României legată de criza din Ucraina și a implicațiilor ei asupra României.

5 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și domnul deputat Gheorghe Ialomițianu, vor susține miercuri, 23 aprilie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

22 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, doamna deputat Alina Gorghiu, domnul deputat Theodor Nicolescu și vicepreședintele Senatului, domnul Marius Lucian Obreja, vor susține miercuri, 16 aprilie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

15 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și doamna deputat Claudia Boghicevici, vor susține miercuri, 16 aprilie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

15 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu doamna deputat Andreea Paul vor susține miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă având ca temă Autoritatea de Supraveghere Financiară (sala “Spiru Haret”, nivel P).

1 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu domnul deputat Gheorghe Ialomițianu vor susține miercuri, 26 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă cu tema „Propunerea legislativă pentru eliminarea impozitului și contribuțiilor aferente veniturilor din activitățile agricole” (sala „Spiru Haret”, nivel P).

25 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Gheorghe Tinel, împreună cu doamna deputat Andreea Paul, vor susține miercuri, 12 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă. Temele abordate vor fi inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta 3 și depunerea unei moțiuni simple pe tema energiei (sala "Spiru Haret", nivel P).

12 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, împreună cu doamna deputat Andreea Paul, vor susține, miercuri, 5 martie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

4 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Gheorghe Tinel (Grup PDL)
Guvernul Ponta și ministrul Agriculturii favorizează clientela politică

Guvernul Ponta și ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, favorizează clientela politică prin ordonanțe de urgență cu dedicație, ignorând în schimb problemele reale ale agriculturii, a declarat marți, 16 octombrie, viceliderul deputaților PDL, Tinel Gheorghe, în cadrul unei conferințe de presă. El s-a referit la prevederea din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.43/2013 privind unele măsuri pentru dezvoltarea și susținerea fermelor de familie și facilitarea accesului la finanțare al fermierilor potrivit căreia, prin credit cu garanții guvernamentale, se pot achiziționa de către arendași, persoane fizice și juridice, suprafațe de până la 1000 de hectare.

16 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Gheorghe Ialomițianu și Tinel Gheorghe (Grupul parlamentar al PDL) vor susține miercuri, 16 octombrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P). Temele abordate vor fi inițiativa legislativă privind acordarea de facilități firmelor care au de încasat bani de la Stat și Ordonanța de urgență a Guvernului nr.43/2013 privind unele măsuri pentru dezvoltarea și susținerea fermelor de familie și facilitarea accesului la finanțare al fermierilor.

16 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PDL
PDL se pronunță împotriva proiectului noului Cod silvic

PDL îi solicită premierului Victor Ponta să nu adopte proiectul noului Cod silvic în varianta propusă de ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, a declarat astăzi, 1 octombrie, viceliderul deputaților PDL, Tinel Gheorghe, în cadrul unei conferințe de presă.

1 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Mircea Toader și Gheorghe Tinel (Grup PDL) susțin marți, 1 octombrie, începând cu ora 15.30, o conferință de presă având ca teme prezența premierului în Parlamentul României în legatură cu Acordul de Parteneriat al Guvernului României cu Comisia Europeană pentru prezentarea stadiului elaborării acestui document și modificările aduse Codului silvic (sala "Spiru Haret", nivel P).

30 septembrie 2013
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania monday, 22 july 2024, 10:12
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro