Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Neculai Iftimie > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Iftimie Neculai (neafiliat)
Să ne anticipăm viitorul

Coronavirusul a intrat în țară și criza economică ne înconjoară, ne amenință și nu va putea fi oprită numai cu forțele noastre interne. Aceste forțe interne nu trebuie însă neglijate, minimalizate sau chiar ignorate. Numai forța politică internă poate să asigure stabilitatea atât de necesară. Forța politică internă este expresia alegerii nemijlocite a românilor.

Cui îi este frică de anticipate și de ce? Este momentul să alegem cu ochii deschiși și, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Am mai votat în ultimul an și rezultatele au fost limpezi. Oare actuala opoziție nu a înteles procentele cu care a fost înfrântă?
Daca nu alegem ceea ce ne-am propus deja de două ori anul trecut, încotro ne ducem? Avem nevoie de o guvernare legitimă care să oglindească direcția pe care electoratul și-a exprimat-o deja cu tărie.
Există sondaje care ne pot atrage atenția. Depinde cine le face, cum le face și cine le interpretează. Românii au inteligența, experiența și capacitatea de a-și decide viitorul fără influențe politicianiste pernicioase.
Ne dorim o Româine construită pe piloni solizi și trebuie să o edificăm cât nu este prea târziu.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 13 aprilie 2024, 16:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro