Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Neculai Iftimie > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Iftimie Neculai (neafiliat)
Să ne anticipăm viitorul

Coronavirusul a intrat în țară și criza economică ne înconjoară, ne amenință și nu va putea fi oprită numai cu forțele noastre interne. Aceste forțe interne nu trebuie însă neglijate, minimalizate sau chiar ignorate. Numai forța politică internă poate să asigure stabilitatea atât de necesară. Forța politică internă este expresia alegerii nemijlocite a românilor.

Cui îi este frică de anticipate și de ce? Este momentul să alegem cu ochii deschiși și, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Am mai votat în ultimul an și rezultatele au fost limpezi. Oare actuala opoziție nu a înteles procentele cu care a fost înfrântă?
Daca nu alegem ceea ce ne-am propus deja de două ori anul trecut, încotro ne ducem? Avem nevoie de o guvernare legitimă care să oglindească direcția pe care electoratul și-a exprimat-o deja cu tărie.
Există sondaje care ne pot atrage atenția. Depinde cine le face, cum le face și cine le interpretează. Românii au inteligența, experiența și capacitatea de a-și decide viitorul fără influențe politicianiste pernicioase.
Ne dorim o Româine construită pe piloni solizi și trebuie să o edificăm cât nu este prea târziu.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania thursday, 8 december 2022, 5:23
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro