Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Neculai Iftimie > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Iftimie Neculai (neafiliat)
Să ne anticipăm viitorul

Coronavirusul a intrat în țară și criza economică ne înconjoară, ne amenință și nu va putea fi oprită numai cu forțele noastre interne. Aceste forțe interne nu trebuie însă neglijate, minimalizate sau chiar ignorate. Numai forța politică internă poate să asigure stabilitatea atât de necesară. Forța politică internă este expresia alegerii nemijlocite a românilor.

Cui îi este frică de anticipate și de ce? Este momentul să alegem cu ochii deschiși și, cu cât mai repede, cu atât mai bine. Am mai votat în ultimul an și rezultatele au fost limpezi. Oare actuala opoziție nu a înteles procentele cu care a fost înfrântă?
Daca nu alegem ceea ce ne-am propus deja de două ori anul trecut, încotro ne ducem? Avem nevoie de o guvernare legitimă care să oglindească direcția pe care electoratul și-a exprimat-o deja cu tărie.
Există sondaje care ne pot atrage atenția. Depinde cine le face, cum le face și cine le interpretează. Românii au inteligența, experiența și capacitatea de a-și decide viitorul fără influențe politicianiste pernicioase.
Ne dorim o Româine construită pe piloni solizi și trebuie să o edificăm cât nu este prea târziu.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 6 décembre 2022, 3:15
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro