Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Natalia-Elena Intotero > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la președintele Comisiei pentru învățământ, doamna deputat Natalia Elena Intotero (Grupul parlamentar al PSD) și președintele Comisiei pentru sănătate și familie, domnul deputat Nelu Tătaru (Grupul parlamentar al PNL)

Comisia pentru învățământ și Comisia pentru sănătate și familie ale Camerei Deputaților organizează dezbaterea cu tema „Importanța educației și a sănătății pentru familie”, în ziua de marți, 11 mai, în intervalul orar 10.00-12.00, în contextul Zilei Internaționale a Familiei (15 mai).

Principalele subteme ce vor fi analizate sunt: prevenție și educație pentru sănătate în rândul copiilor/tinerilor - o informare mai bună înseamnă tineri și adulți sănătoși; rolul și importanța educației în asigurarea dezvoltării armonioase; o familie fericită este o familie sănătoasă; abordarea holistică a componentei sănătate cu beneficii directe asupra viitorului adult; problematica copiilor și tinerilor în contextul pandemiei Covid-19; necesitatea organizării periodice a unor campanii naționale de informare pe teme de interes din domeniul educației/sănătății.
La dezbatere sunt invitați să participe reprezentați ai Guvernului, ai mediului universitar și medical, ai cultelor și ai asociațiilor și organizațiilor din domeniu.
Dezbaterea va avea loc la Palatul Parlamentului, sala Comisiei pentru învățământ – corp B4, etaj 3, cam. 3150 și online pe Webex, fiind transmisă în direct pe website-ul Camerei Deputaților.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 6 decembrie 2022, 23:02
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro