Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (sen.)
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Alina-Ștefania Gorghiu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Alina-Ștefania GORGHIU
Comunicate de presa

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Andreea Paul (Grup PNL)

Vineri, 20 noiembrie, de la ora 13.00, la Palatul Parlamentului (sala Grupului PNL, etaj 2), vă invit, alături de doamna deputat Alina Gorghiu, la conferința "O lume condusă de copii”.

19 noiembrie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna deputat Alina Gorghiu și domnul deputat Mihai Voicu vor susține astăzi, 22 septembrie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă pe teme de actualitate politică (sala Grupului parlamentar al PNL, nivel 2).

22 septembrie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Alina Gorghiu (Grup PNL) va susține miercuri, 9 septembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, nivel 2).

9 septembrie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PNL cere Guvernului Ponta măsuri concrete pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele penale!

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal a organizat joi, 5 martie, dezbaterea publică "Ce soluție națională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni". Evenimentul a pus în discuție atât actualele acte normative privind situația bunurilor provenite din săvârșirea unor fapte ilicite, precum și prevederile Directivei 2014/42/UE privind înghețarea și confiscarea instrumentelor și a produselor infracțiunilor săvârșite în Uniunea Europeană, Directivă pe care România are obligația să o transpună în legislația națională până în martie 2016.

5 martie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, efectuează în perioada 19 - 23 februarie o vizită oficială în Statul Israel, la invitația președintelui Knesset-ului, domnul Yuli-Yoel Edelstein.

19 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL
Parlamentarii PNL și PDL solicită sesiune extraordinară pentru dezbaterea moțiunii „PSD are alergie la justiție!”

Parlamentarii Partidului Democrat Liberal și cei ai Partidului Național Liberal au depus astăzi, miercuri, 2 iulie a.c., la Camera Deputaților, moțiunea simplă „PSD are alergie la justiție!”. În cadrul unei conferințe susținută de către doamnele deputat Alina Gorghiu (PNL) și Valeria Schelean (PDL) a fost lansat apelul celor două partide pentru o dezbatere urgentă a textului moțiunii prin convocarea unei sesiuni extraordinare în perioada imediat următoare.

2 iulie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamnele deputat Schelean Valeria (Grup PDL) și Alina Ghorghiu (Grup PNL) vor susține miercuri, 2 iulie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

2 iulie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Alina Gorghiu (Grup PNL)

Partidul Național Liberal a solicitat, în mod constant, în cadrul Comisiei juridice, de disciplină și imunități, dar și în Biroul permanent al Camerei Deputaților, punerea pe ordinea de zi a Proiectului de Lege referitor la amnistie și grațiere pentru a-l putea respinge, un proiect care discriminează și reprezintă o formă de șantaj politic.

17 iunie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, și de doamna deputat Alina Gorghiu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL vor susține luni, 5 mai, începând cu ora 15.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

5 mai 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Filialele PNL sesizează Birourile Electorale Județene privind campania mincinoasă a Alianței PSD-UNPR-PC

Partidul Național Liberal solicită public premierului Victor-Viorel Ponta și tuturor reprezentanților PSD să pună capăt minciunii răspândite în spațiul public din România prin materialele electorale potrivit cărora „USL trăiește”.

5 mai 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PNL au depus astăzi o inițiativă legislativă privind abrogarea Legii „Big Brother”

Doamna deputat Alina Gorghiu, împreună cu europarlamentarul PNL, doamna Renate Weber, au susținut astăzi, 23 aprilie, o conferință de presă în care au anunțat depunerea unei inițiative legislative de către Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților pentru abrogarea Legii 82 din 13 iunie 2012 privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de rețele publice de comunicații electronice și de furnizorii de servicii de comunicații electronice destinate publicului, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

23 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamnele deputat Cristina Pocora și Alina Gorghiu (PNL), împreună cu doamna Renate Weber, europarlamentar PNL, vor susține miercuri, 23 aprilie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă pe tema unor inițiative legislative (sala Grupului PNL, etaj 2).

22 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, doamna deputat Alina Gorghiu, domnul deputat Theodor Nicolescu și vicepreședintele Senatului, domnul Marius Lucian Obreja, vor susține miercuri, 16 aprilie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

15 aprilie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere organizată de PNL pe marginea propunerii legislative privind amnistierea unor infracțiuni și grațierea unor pedepse. Liberalii vor iniția o moțiune simplă pe această temă

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților a organizat miercuri, 26 martie, dezbaterea „De ce nu este necesară o lege a amnistiei și grațierii”, demers care și-a propus să identifice argumentele pro și contra generate în spațiul public de textul propunerii legislative privind amnistierea unor infracțiuni și grațierea unor pedepse, precum și punctele de vedere ale factorilor politici decizionali (Guvern, reprezentanți ai majorității și ai opoziției parlamentare), ale autorităților implicate și ale societății civile.

26 martie 2014 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la doamna deputat Alina Ghorghiu (Grup PNL)
Scrisoare deschisă despre falimentul persoanelor fizice

Domnule prim-ministru,
Nu mai devreme de joia trecută, la Pitești, vă certau oamenii în mod legitim că nu au locuri de muncă. Rețeta pe care trebuie s-o urmați nu e vreun secret: pentru a crea 1 milion de locuri de muncă, România are nevoie de creștere economică sustenabilă, iar creșterea economică sustenabilă nu poate fi obținută decât prin implementarea măsurilor liberale de stimulare a economiei. Și asta cât mai curând!

25 martie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Doamnele liberale din Camera Deputaților lansează campania
"DIN SUFLET PENTRU COPII - GESTURI MICI PENTRU O BUCURIE MARE!"

Doamnele din Grupul parlamentar al PNL lansează, în luna decembrie, campania "Din suflet pentru copii - gesturi mici pentru o bucurie mare!". Această acțiune caritabilă este dedicată tuturor copiilor, iar primul eveniment va avea loc mâine, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, la Centrul de plasament "Pinocchio" din sectorul 3, București.

5 decembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Alina Gorghiu și domnul deputat George Scutaru (Grup PNL) vor susține miercuri, 30 octombrie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

30 octombrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii PNL au depus astăzi o inițiativă legislativă pentru abrogarea art. 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal

Doamna deputat Alina Gorghiu și domnul deputat George Scutaru, Liderul Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, au susținut astăzi, 30 octombrie, o conferință de presă în care au anunțat depunerea unei inițiative legislative pentru abrogarea articolului 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

30 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Alina Gorghiu și domnul deputat Mugur Cozmanciuc (Grup PNL) vor susține miercuri, 25 septembrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

25 septembrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ

Grupul Parlamentar al PNL din Camera Deputaților vă informează că, Birourile Permanente reunite au stabilit procedura și timpul de depunere a amendamentelor la Legea Bugetului de Stat pentru anul 2013, conform regulamentului, procedură adusă la cunoștința tuturor parlamentarilor și afișată pe site-ul celor două Camere. O parte dintre amendamente, aproximativ 20 din totalul de 13.500 amendamente ale opoziției au fost depuse la limita timpului aprobat și nu au mai fost preluate de către comisiile de specialitate în cadrul rapoartelor de avizare.

6 februarie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 5:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro