Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
Legături:
www.guduvasile.com
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Vasile Gudu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Vasile GUDU
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Registrul agricol al României - prioritate legislativă națională

Registrul agricol este un document oficial de evidență primară unitară care conține date cu privire la gospodăriile populației și la societățile/asociațiile agricole, precum și la orice alte persoane fizice și/sau entități juridice care au teren în proprietate sau în folosință. Registrul agricol constituie și o bază de date necesară pentru emiterea documentelor doveditoare în vederea accesării de către fermieri a schemelor și măsurilor de sprijin.

15 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Legea prevenției în sănătate - un pas pentru reforma în sănătate

Grupul parlamentar al PNL a inițiat un proiect de lege prin care activitatea de prevenție în sănătate să devină obligatorie și să se întemeieze pe o strategie națională. La ora actuală, sistemul sanitar românesc nu funcționează mulțumitor pentru pacienții contribuabili și nici pentru stat. Se constată că banii cheltuiți nu produc efectele dorite și așteptate. Dezechilibrele din sistemul sanitar provin din faptul că banii se consumă pentru tratare și nu pentru prevenire, care costă mai puțin.

9 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Alegerile locale în două tururi de scrutin-legitimitatea administrației publice locale<

Dacă alegerile regionale din Franța s-ar fi desfășurat anul trecut într-un singur tur de scrutin, partidul de extremă dreapta condus de Marine Le Pen ar fi câștigat, detașat, alegerile. Astfel, puterea ar fi fost preluată de către un partid anti-european, rasist și xenofob într-unul dintre motoarele Uniunii Europene. Acest partid ar fi preluat puterea locală în Franța fără legitimitatea unui vot de peste 50% dar asta nu i-ar fi împiedicat să-și impună politicile extreme și anti-europene.
27 ianuarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Prioritațile legislative ale PNL în anul 2016

Obiectivul guvernării PNL este concretizarea principiilor platformei ‘’România lucrului bine făcut’’, votată de români la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie 2014, platformă cu care domnul Klaus Iohannis, actualul Președinte al României a câștigat alegerile prezidențiale și care este un proiect de țară valabil pe minim zece ani.
19 ianuarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Fondurile Europene sunt șansa agriculturii românești

România alături de alte state ale Uniunii Europene precum Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Suedia și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord au primit aprobarea oficială a Comisiei Europene în data de 26 mai 2015 pentru a primi finanțare pentru o serie de programe dinamice, care variază de la proiecte de modernizare în agricultură și de încurajare a reînnoirii generațiilor, până la extinderea conexiunilor în bandă largă în zonele cu o densitate scăzută a populației dar și sprijin pentru agricultura ecologică.

25 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Ziua Dobrogei

Ziua de 14 noiembrie are o semnificație specială pentru Dobrogea. La 14 noiembrie 1878, Regele Carol I proclama alipirea Dobrogei la patria-mamă. Sîmbătă 14 noiembrie 2015, se împlinesc 137 de ani de la unirea Dobrogei cu țara. Urmare a unui proiect de lege inițiat de toți parlamentarii dobrogeni, Camera Deputaților a adoptat cu largă majoritate de voturi în ședința din 9 septembrie 2015 ca data de 14 noiembrie să fie instituită ca Ziua Dobrogei.

12 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Cazul nerezolvat al polițistului Bogdan Gigină afectează imaginea Ministerului Afacerilor Interne

De o săptămână principalul subiect de discuție în spațiul public este cazul polițistului Bogdan Gigină, care a decedat pe 20 octombrie 2015 în timp ce deschidea coloana ministrului de interne Gabriel Oprea.

27 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Vasile Gudu (Grup PNL)
Rezervația Biosferei Delta Dunării - în patrimoniul mondial UNESCO

În calitatea mea de deputat de Tulcea, am fost invitat de către Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO să particip, în perioada 7-9 octombrie 2015, la o vizită de documentare în Rezervația Biosferei Delta Dunării, eveniment organizat de către Administrația Rezervației Biosfera Delta Dunării și Consiliul Județean Tulcea.

30 septembrie 2015 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 22 iulie 2024, 1:33
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro