Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Petre-Florin Manole > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Petre-Florin MANOLE
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Petre-Florin Manole (Grupul parlamentar al PSD)
Dreptul la demnitate, protejat de Codul Muncii!

Proiectul de lege inițiat de deputatul Petre-Florin Manole, care lărgește definiția actuală a discriminării, modificând Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, a fost adoptat cu o majoritate covârșitoare de voturi marți, 30 iunie 2020, de Camera Deputaților, în calitate de for decizional.

Scopul fundamental pe care modificările aduse Codului muncii le au este acela de a înscrie demnitatea salariaților în legislația relevantă, umplând astfel golurile care îi lăsau pe aceștia expuși la tratamente abuzive și transmițând mesajul că există zero toleranță pentru discriminarea salariaților români. [...]

1 iulie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Andrei Pop și Petre Florin Manole (Grupul parlamentar al PSD)
Legea pentru combaterea violenței psihologice-bullying a fost promulgată!

Legea pentru combaterea violenței psihologice - bullying a fost promulgată ieri, 18 noiembrie, de către președintele Klaus Iohannis.

19 noiembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Petre-Florin Manole (Grupul parlamentar al PSD)
Petre-Florin Manole: ”Îmi doresc ca cele peste 60.000 de familii din așezări informale să aibă condiții decente de locuire”

Marți, 12 martie 2019, în cadrul Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților a fost organizată dezbaterea cu tema “Soluții și finanțări pentru așezările informale din România”. Evenimentul s-a desfășurat în contextul derulării procedurii de adoptare a inițiativei legislative pentru așezările informale, depusă în anul 2018 de deputatul Petre-Florin Manole și care a fost votată recent, în unanimitate, în Senat.

12 martie 2019 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Deputații PSD Andrei Pop și Petre Florin Manole vor susține marți, 22 mai, începând cu ora 9.30, o conferință de presă privind legile care au ca temă fenomenul de bullying (sala “Spiru Haret”, nivel P). La eveniment vor participa și reprezentanți ai Salvați copiii România, UNICEF, Crucea roșie, Itsybitsy și Poliției Române, în calitate de inițiatori ai campaniilor și meselor rotunde organizate în anii trecuți pe această temă.

21 mai 2018 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 7 decembrie 2022, 6:34
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro