Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Ovidiu-Cristian Iane > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Ovidiu-Cristian IANE
Comunicate de presa

  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Aurelian Mihai, președinte al Secretariatului Tehnic al Congresului românilor de pretutindeni, domnul deputat Ovidiu Iane, vicepreședinte, și domnul senator Ioan Iovescu, secretar al Secretariatului Tehnic al Congresului, vor susține marți, 7 iunie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).
Tema acesteia va fi anunțarea delegaților care vor participa la Congresul românilor de pretutindeni.

6 iunie 2016
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Ovidiu-Cristian Iane și Daniel Tudorache (Grup PSD)
Deputații PSD Ovidiu-Cristian Iane și Daniel Tudorache i-au adresat o întrebare ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, prin care îi aduc la cunoștință lipsa unei infrastructuri pietonale adecvate din zona Complexului Social Odăi

Deputații au atras atenția asupra faptului că autoritățile responsabile care au realizat construcția Complexului Social Odăi nu au luat în considerare și dezvoltarea unei infrastructuri pietonale adecvate unei zone în care locuiesc numeroase familii.

p> [...]

26 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Ovidiu-Cristian Iane (Grup PSD)
Deputatul PSD Ovidiu-Cristian Iane i-a adresat o întrebare președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, prin care solicită să-i fie adus la cunoștință nivelul salarizării polițiștilor locali și regimul de pensionare al acestora.

Deputatul a atras atenția asupra faptului că se exercită o discriminare între polițistul local și cel de la nivel național, prin prisma posibilității de pensionare anticipată și de limită de vârstă, acesta evocând temeiul legal pentru a oferi claritate situației menționate. [...]

7 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ovidiu Cristian Iane (Grup PSD)
Ovidiu-Cristian Iane solicită Președintelui României să își asume prerogativele conferite de rolul instituției pe care o reprezintă și să nu repete erorile predecesorilor săi

Am luat act de nemulțumirea vădită a societății civile cu privire la discursul fără substanță al Președintelui României. Însă, din punctul meu de vedere, nu este în totalitate lipsit de substanță, ci mai degrabă lipsit de substanța care trebuie.

24 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Ovidiu-Cristian Iane (Grup PSD)
Ovidiu-Cristian Iane, membru al Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova, a participat, în data de 17 februarie a.c., la întrevederea ce a avut loc la Parlamentul României cu prilejul vizitei oficiale a președintelui Republicii Moldova, aflat la final de mandat.

Principalele teme de discuție în cadrul întrevederii au vizat prioritățile Republicii Moldova și reformele necesare pentru consolidarea democrației și aderarea la Uniunea Europeană. [...]

18 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la domnul deputat Ovidiu-Cristian Iane (Grup PSD)
Domnul deputat PSD Ovidiu-Cristian Iane i-a adus la cunoștință ministrului Adrian Curaj problema școlilor propuse pentru desființare din județul Suceava.

În întrebarea trimisă Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, deputatul PSD i-a adus la cunoștință domnului ministru Adrian Curaj numărul de școli care urmează să fie desființate, precum și numărul școlilor care au fost închise în ultimii șase ani.

10 februarie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Deputații Mircea Dolha, Mircea Lubanovici, Ovidiu Iane și Maria Grecea, membrii ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, precum și o delegație a Senatului, alcătuită din domnii senatori Titus Corlățean, membru al Comisiei pentru politică externă, Ben-Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă și Marian Vasiliev, președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse, vor susține sâmbătă, 23 ianuarie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P). Tema acesteia o constituie informarea privind vizita de lucru efectuată în Regatul Norvegiei de către delegația Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

21 ianuarie 2016
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Mircea Dolha, Gabriel Valentin Boboc, Mihai Deaconu, Ovidiu Cristian Iane și doamna deputat Maria Grecea, membri ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, vor susține miercuri, 13 mai, începând cu ora 12.00, o conferință de presă privind vizita oficială efectuată în Republica Franceză, în perioada 5-8 mai (sala "Spiru Haret", nivel P).

12 mai 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din deputați Gabriel-Valentin Boboc (PSD) - vicepreședinte, Mircea Dolha (PNL) - vicepreședinte, Mihai Deaconu (DP) - secretar, Ovidiu-Cristian Iane (PSD) - membru și Maria Grecea (PNL) - membru, efectuează o vizită de lucru în Republica Franceză în perioada 05 - 08 Mai 2015.

4 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu-Cristian Iane (Grup PSD)

Proiectul de lege nr. 266/2015 privind ratificarea celui de-al treilea Protocol aditional dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova, semnat la Chisinau la 10 decembrie 2013, la Acordul dintre Guvernul Romaniei și Guvernul Republicii Moldova privind implementarea programului de asistenta tehnica si financiara in baza unui ajutor financiar nerambursabil in valoare de 100 milioane de euro acordat de Romania Republicii Moldova, semnat la Bucuresti la 27 aprilie 2010 a fost adoptat de Plenul Camerei Deputatilor, prima Camera sesizata.

23 aprilie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Ovidiu-Cristian Iane (Grup PSD), va susține marți, 11 martie, în jurul orei 13.30, după votul final, o conferință de presă referitoare la „Propunerea legislativă pentru completarea Legii audiovizualului nr. 504/2002” (sala „Spiru Haret”, nivel P).

11 martie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Reprezentanții Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării: Am primit asigurări ferme că, de la 1 ianuarie 2014, toate restricțiile pe piața muncii din Marea Britanie vor fi ridicate pentru cetățenii români.

Deputații Mircea Dolha, Ovidiu Iane și Aurelian Mihai au susținut astăzi o conferință de presă pe tema discuțiilor avute cu parlamentari englezi în cadrul unei vizite oficiale efectuate la Londra în perioada 1-5 iunie.

10 iunie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Mircea Dolha (Grup PNL), Ovidiu Iane (Grup PSD) și Aurelian Mihai (independent) vor susține luni, 10 iunie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă cu tema liberalizarea pieței muncii pentru cetățenii români în Marea Britanie (sala "Spiru Haret", nivel P).

10 iunie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
În Parlamentul britanic,
Deputatul PNL Mircea Dolha a făcut lobby pentru România

Deputatul liberal Mircea Dolha, conducătorul delegației Comisiei parlamentare pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a ținut, marți, 4 iunie, la Londra, un discurs în cadrul întâlnirii pe care aleșii noștri au avut-o cu membrii Grupului de prietenie cu România din Parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii. Din delegația română au mai făcut parte deputații Ovidiu Iane și Aurelian Mihai.

6 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Deputatul PNL Mircea Dolha trimite o veste bună de la Londra:
Președintele comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor, domnul Keith Vaz, sprijină deschiderea pieței muncii britanice pentru români

Delegația Comisiei parlamentare pentru comunitățile de români din afara țării, compusă din deputații Mircea Dolha, Ovidiu Iane și Aurelian Mihai, își continuă vizită oficială în Marea Britanie, începută în 1 iunie, ca răspuns la vizita pe care au efectuat-o recent, la București, domnii Keith Vaz (președintele Comisiei pentru Afaceri Interne din Camera Comunelor) și John Bercow (Președintele Camerei Comunelor).

4 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Program dens al delegației Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării, aflată zilele acestea la Londra:
Deputatul PNL Mircea Dolha, invitat la un dejun de lucru de către Lord Davies of Stamford, președintele Comisiei parlamentare de prietenie cu România din Camera Lorzilor

O delegație română a Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării, condusă de deputatul PNL Mircea Dolha, efectuează o vizită în Marea Britanie (în perioada 1-5 iunie). Din delegație mai fac parte deputații Ovidiu Iane și Aurelian Mihai.

3 iunie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

O delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara țării condusă de deputatul PNL Mircea Dolha se va afla în Regatul Unit al Marii Britanii în perioada 1-5 iunie 2013, pentru o serie de întrevederi cu omologi englezi din Camera Lorzilor și Camera Comunelor.

30 mai 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Cristian Iane

Vă fac cunoscut faptul că, astăzi, 11 martie a.c., am adresat câte o interpelare ministrului Tineretului și Sportului, domnul Nicolae Bănicioiu, ministrului Economiei, domnul Varujan Vosganian, ministrului Sănătății, domnul Eugen Gheorghe Nicolăescu, ministrului Transporturilor, domnul Relu Fenechiu, ministrului delegat pentru Energie, domnul Constantin Niță, și ministrului Muncii, Familiei, Protecției sociale și Persoanelor vârstnice, doamna Mariana Câmpeanu.

11 martie 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 20 iunie 2024, 22:32
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro