Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
2004-2008 (dep.)
2000-2004 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Ion Mocioalca > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ion MOCIOALCA
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar Pro România)

Astăzi, 11 noiembrie, este ziua dedicată veteranilor care au reprezentat România în teatrele de operații.

11 noiembrie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare,ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă

Astăzi sărbătorim Armata României și ne plecăm cu respect și gratitudine în fața celor care au depus jurământul sub Tricolor pentru a sluji Patria cu onoare.

26 octombrie 2020 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Miercuri, 29 iulie, sărbătorim Ziua Imnului Național, Deșteaptă-te, române!. Consfințit de Constituție ca simbol național, imnul nostru reprezintă esența valorilor și idealurilor poporului român, fiind un reper definitoriu al identității naționale a românilor.

29 iulie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Astăzi, 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Național, simbol al unității și identității României, care a însoțit poporul român în momentele istorice de revoluție, război, întregire, tranziție și realizare a dezideratului democratic și care, în prezent, marchează calitatea de membru deplin în structurile care definesc profilul strategic al țării noastre, fiind înălțat la sediul Uniunii Europene și al Alianței Nord-Atlantice.

26 iunie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Ziua Veteranilor de război, pe care o marcăm pe 29 aprilie, a devenit deja o tradiție militară, un prilej pentru a-i omagia pe cei care au apărat cu propria viață valorile noastre naționale. Cinstim astăzi dragostea de țară, jertfa și sacrificiul celor care au cunoscut cele mai devastatoare încleștări militare din istoria omenirii, fie că ne referim la cele Două Războaie Mondiale sau la Războiul de Independență.

29 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă ( Grupul PRO Europa).

Cu ocazia aniversării a 198 de ani de la înființare, am deosebita onoare de a adresa Poliției Române cele mai călduroase gânduri de bine și urări de sănătate. În aceste zile, mai mult decât oricând, mulțumim tuturor polițiștilor care sunt la datorie pentru activitatea profesionistă, responsabilă și promptă, o garanție esențială a faptului că națiunea noastră va depăși printr-un efort comun și unitar aceste momente dificile.
La mulți ani, Poliția Română!

25 martie 2020
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar al PRO Europa)

Domnul secretar de stat, Raed Arafat, a răspuns invitației transmise și a prezentat în cadrul ședinței de marți, 10 martie, a Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională principalele elemente de actualitate la nivel național în privința situației provocate de noul coronavirus (COVID-19).

10 martie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul deputat Ion Mocioalcă (Grupul parlamentar al PRO Europa)

Ziua de 11 noiembrie este dedicată cinstirii veteranilor care au reprezentat România în teatrele de operații.

Această zi a fost aleasă în spiritul zilei de 11 noiembrie 1918, când a intrat în vigoare Armistițiul dintre Puterile Antantei și Germania, în urma căruia s-a pus capăt Primului Război Mondial, act istoric ce a creat premisele necesare înfăptuirii Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Tot astăzi, Europa își amintește cu recunoștință eroismul militarilor căzuți la datorie în timpul Marelui Război.

11 noiembrie 2019 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 23 juillet 2024, 9:43
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro