Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Ștefan Mușoiu > Press releases Versiunea pentru printare

Ștefan MUȘOIU
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Schemă de ajutor de stat pentru fermierii afectați de fenomene meteorologice nefavorabile

PSD le sare din nou în ajutor fermierilor ale căror culturi au fost compromise de secetă. ”Am pus punct indolenței și dezinteresului manifestate de Guvern față de fermierii afectați de secetă, cât și lipsei de reacție promptă pentru salvarea anului agricol”, anunță deputatul PSD, Ștefan Mușoiu.

27 mai 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Accesul gratuit la sursele de apă subterană pentru irigații în beneficiul agricultorilor, statuat prin lege

PSD Ialomița obține un nou succes la nivel legislativ grație căruia fermierii vor beneficia și de alte avantaje în lupta cu factorii de mediu deloc prielnici pentru dezvoltarea culturilor agricole din acest an.

6 mai 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Schemă de ajutor de stat pentru fermierii afectați de secetă PSD le sare în ajutor fermierilor ale căror culturi au fost compromise de secetă

Avem datoria de a fi atenți la ce se întamplă în sectorul agricol pentru a preîntâmpina o criză alimentară. Astfel, împreuna cu alți colegi parlamentari, am inițiat un proiect de lege pentru despăgubirea fermierilor ale căror terenuri au fost afectate de secetă, indiferent dacă aceștia au încheiate asigurări pe suprafețe sau nu. ”Sectorul agricol din România este puternic afectat de secetă.

16 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grupul parlamentar al PSD)
Potențialul agricol, șansa prin care vom evita criza economică

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu accentuează importanța valorificării potențialului agricol al României, care constituie cea mai bună variantă, la ora actuală, prin care țara noastră va reuși să evite o criză economică.

8 aprilie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE

În perioada 19-20 ianuarie 2020, domnul deputat Ștefan Mușoiu (PSD), vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene, participă, la Zagreb, la reuniunea Președinților COSAC, organizată în marja președinției croate a Consiliului Uniunii Europene.

20 ianuarie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la cea de-a 45-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF) Abidjan, Coasta de Fildeș, 6-9 iulie 2019

În perioada 6-9 iulie 2019, s-a desfășurat, la Abidjan, Coasta de Fildeș, cea de-a 45-a Sesiune a Adunării Parlamentare a Francofoniei (APF), ce a reunit 300 de parlamentari din 51 de secțiuni ale APF.

11 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția generală afaceri externe și protocol
privind întrevederea membrilor Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei cu Secretarul general al Organizației Internaționale a Francofoniei, E.S. doamna Louise Mushikiwabo

Doamna deputat Simona Bucura-Oprescu, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Francofoniei, alături de membri ai Delegației, a avut marți, 12 martie 2019, la Palatul Parlamentului, o întrevedere cu E.S. doamna Louise Mushikiwabo, Secretarul general al Organizației Internaționale a Francofoniei (OIF), aflată în România în prima sa vizită oficială de la preluarea mandatului.

13 martie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
Privind participarea la Conferința interparlamentară cu tema: „Transformând regiunea Balcanilor de Vest – o perspectivă parlamentară privind rolul și viitorul procesului de aderare la UE”

Domnul deputat Ștefan Mușoiu, vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene și domnul deputat Ilie Dan Barna, vicepreședinte al Comisiei pentru politică externă, vor participa, în data de 5 octombrie 2018, la Sofia, la Conferința interparlamentară cu tema: „Transformând regiunea Balcanilor de Vest – o perspectivă parlamentară privind rolul și viitorul procesului de aderare la UE”, eveniment organizat de Adunarea Națională a Republicii Bulgaria și de Parlamentul European.

4 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (AP SEECP) (Ljubliana, Slovenia, 13-14 aprilie 2018)

În perioada 13-14 aprilie 2018, va avea loc la Ljubliana, Slovenia, Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est (AP SEECP) în organizarea Președinției în exercițiu slovene a organizației.

12 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grup PSD)
Costuri de producție reduse grație subvenționării motorinei

Deputatul PSD Ștefan Mușoiu dorește să-i informeze pe toți fermierii din județul Ialomița despre deciziile luate de Ministerul Agriculturii în privința continuării acordării sprijinului financiar într-un ritm cât mai susținut, necesar lucrărilor agricole.

13 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Conferința parlamentară internațională - UE și Partenerii – „Embracing Diversity for Stronger Unity”,
(Tbilisi, Georgia, 4-5 decembrie 2017)

În perioada 4-5 decembrie 2017, la Tbilisi, Georgia, va avea loc Conferința parlamentară internațională – UE și Partenerii – „Embracing Diversity for Stronger Unity”, organizată de Comisia pentru integrare europeană din cadrul Parlamentului Georgiei.

28 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ștefan Mușoiu și doamna deputat Alexandra Presură (Grup PSD)

Luni, 30 octombrie 2017, reprezentanții Grupului parlamentar de prietenie cu Emiratele Arabe Unite din Parlamentul României au avut o întrevedere cu E.S. Șeicul Ahmed Ali Hamad Al Mu’alla, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București.

31 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Ștefan Mușoiu (Grup PSD)
Ștefan Mușoiu: „Ucraina încalcă dreptul la educație în limba maternă”

„Ucraina încalcă dreptul la educație în limba maternă” este titlul declarației politice susținută de deputatul PSD, Ștefan Mușoiu, în Parlamentul României, în data de 13 septembrie 2017, ca urmare a inițiativei legislative 3419 D din Rada Supremă a Ucrainei, în care se prevede, la articolul 7, ca sistemul de educație din țara vecină să se desfășoare doar în limba ucraineană. „Această decizie va duce la desființarea inevitabilă a tuturor școlilor cu predare în limba minorităților. Restricționarea accesului la învățământ în limba română din programa școlară, printr-o decizie politică, este o măsură discriminatorie și antieuropeană”, a arătat deputatul PSD, Ștefan Mușoiu, în declarația politică.

14 septembrie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 24 september 2023, 10:45
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro