Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
2008-2012 (dep.)
Legături:
www.lubanovici.us
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea Lubanovici > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Mircea LUBANOVICI
Comunicate de presa

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici
Salut semnarea decretului privind înființarea Consulatului General al României la Miami, în Florida, Statele Unite ale Americii, miercuri, 7 decembrie a.c., de către președintele României, domnul Klaus Iohannis.

[...]

9 decembrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)

Delegația Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților, a efectuat o vizită de lucru la Londra, în perioada 24-26 octombrie a.c..

31 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)

În perioada 24-26 octombrie a.c., o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Camerei Deputaților se află într-o vizită de lucru la Londra. Din delegația parlamentară fac parte domnii deputați Mircea Lubanovici, președintele Comisiei, Mircea Dolha, vicepreședinte al Comisiei, și Aurelian Mihai, membru al Comisiei.

25 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici

Luni, 24 octombrie 2016, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării efectuează o vizită de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

24 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării (Grup PNL)
În perioada 21-23 iunie 2016, o delegație a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Camera Deputaților, condusă de domnul deputat Mircea Lubanovici, președintele comisiei, a efectuat o vizită în Statul Israel. Din delegație au mai făcut parte domnul deputat Mihai Deaconu, secretar, precum și domnul deputat Aurelian Mihai și doamna deputat Elena Ramona Reuer, membri ai comisiei.
24 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Miercuri, 6 aprilie, pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților s-a aflat Propunerea legislativă privind instituirea Centrelor Comunitare Românești în străinătate (Pl x 301/2015).

6 aprilie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici, împreună cu domnul deputat Aurelian Mihai, membru al acestei comisii, și domnul senator Viorel Badea, vicepreședinte al Comisiei românilor de pretutindeni din Senat, vor susține, miercuri, 9 martie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P1).

8 martie 2016 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Deputații Mircea Dolha, Mircea Lubanovici, Ovidiu Iane și Maria Grecea, membrii ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, precum și o delegație a Senatului, alcătuită din domnii senatori Titus Corlățean, membru al Comisiei pentru politică externă, Ben-Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru politică externă și Marian Vasiliev, președintele Comisiei pentru egalitatea de șanse, vor susține sâmbătă, 23 ianuarie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P). Tema acesteia o constituie informarea privind vizita de lucru efectuată în Regatul Norvegiei de către delegația Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării.

21 ianuarie 2016
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)
Coșmarul Familiei Bodnariu continuă!

Prin declarația de astăzi doresc să vă readuc în atenție situația dramatică cu care se confruntă familia cetățeanului român – Marius Bodnariu, stabilit în Regatul Norvegian, căreia, din luna noiembrie i-au fost luați cei cinci copii în mod abuziv de către autoritățile norvegiene, familia fiind acuzată de creștinism radical și îndoctrinarea copiilor.

22 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)

Dragi compatrioti, Sarbatorim astazi 97 de ani de cand s-a desavarsit la Alba Iulia cel mai insemnat act din istoria poporului roman prin hotararea istorica care consfintea unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Regatul Roman, marcand implinirea dorintei noastre de libertate si unitate prin faurirea Statului National Unitar, avand ca baza unitatea de neam, limba si cultura.

1 decembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)
Votul nu este doar o lozincă, ci un drept fundamental al democrației

Deputatul PNL Mircea Lubanovici salută votul pozitiv care s-a dat miercuri, 28 octombrie, în Camera Deputaților privind adoptarea votului prin corespondență.

30 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)
Noul proiect al Legii votului prin corespondență a fost votat în plenul Senatului

Deputatul Mircea Lubanovici, Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Camera Deputaților, salută votul de astăzi din plenul Senatului, prin care, cu o largă majoritate a fost adoptat proiectul Legii votului prin corespondență, o promisiune făcută românilor de clasa politică, pentru care Partidul Național Liberal a făcut numeroase demersuri, iar pentru urgentarea reglementării sale, la începutul lunii octombrie, a declanșat greva parlamentară japoneză.

20 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PNL)
Scrisoare deschisă către Președintele Camerei Deputaților

Începând de luni, 5 octombrie 2015, parlamentarii PNL intră în grevă japoneză pentru promovarea Votului prin Corespondență. Protestul a fost inițiat ca urmare a blocajului instituit de PSD în adoptarea Legii Votului prin Corespondență și având în vedere că pentru a putea fi aplicat la viitoarele alegeri parlamentare proiectul ar trebui să devină lege până cel târziu pe 1 noiembrie 2015.

5 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Ovidiu Raețchi (Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării)
Parlamentarii de Diaspora solicită președintelui Iohannis o discuție la Cotroceni pe tema marilor probleme ale Diasporei. Votul prin corespondență, pe lista subiectelor


Toți parlamentarii de Diaspora - senatorii Viorel Riceard Badea și Adrian Anghel, deputații Aurelian Mihai, Eugen Tomac, Mircea Lubanovici și Ovidiu Alexandru Raețchi - au agreat ieri transmiterea la Cotroceni a unei scrisori prin care solicită o sesiune de discuții privind marile probleme ale Diasporei.

14 mai 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, efectuează în perioada 9 - 13 martie o vizită oficială în Canada, la Ottawa, la invitația președintelui Camerei Comunelor canadiene, Andrew Scheer.

9 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

O delegație parlamentară a Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, formată din următorii deputați: Mircea Dolha (PNL) - vicepreședinte, Mihai Deaconu (PP-DD) - membru, Aurelian Mihai (PNL) - membru și Eugen Tomac (neafiliat) - membru, efectuează o vizită de lucru în Regatul Spaniei, în perioada 21 - 25 februarie 2015.

18 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Marți, 10 februarie, ora 14.00, membrii Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării vor avea o întrevedere cu domnul Angel Tîlvăr, ministru delegat pentru relațiile cu românii de peste hotare (corp B2, etaj 1, camera 3).

9 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Mircea Lubanovici și Aurelian Mihai, membri ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, vor susține miercuri, 4 februarie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă cu tema "Noile atacuri asupra diasporei" (sala "Spiru Haret", nivel P).

4 februarie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat Mircea Lubanovici, președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor, împreună cu domnul deputat Mircea Dolha, vicepreședinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor și domnul deputat Aurelian Mihai, membru al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, au susținut astăzi, 04 februarie, o conferință de presă în care au atras atenția asupra noilor atacuri la adresa Diasporei.

4 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Claudia Boghicevici, împreună cu domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PDL), vor susține miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala "Spiru Haret", nivel P).

26 noiembrie 2014
  DECLARAȚIE COMUNĂ DE PRESĂ
primită de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Subsemnații, membri ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, am constatat că majoritatea parlamentară controlată de PSD este capabilă de orice abuz pentru a-și dedica următoarele săptămâni exclusiv campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, cursă în care a intrat și președintele suprem al Puterii, domnul Victor-Viorel Ponta. Prin refuzul de a înregistra moțiunea simplă privind situația românilor din afara țării, a fost blocat unul dintre cele mai importante instrumente de control parlamentar aflat la dispoziția Opoziției pentru a sancționa derapajele guvernamentale.

30 septembrie 2014 detalii
  PRECIZARE
primită de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PDL)
Referitoare la informațiile apărute în presă privind decizia membrilor Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării de a intra în greva foamei

Deputatul PDL Mircea LUBANOVICI dezminte unele informații apărute în presă, potrivit cărora 16 membri ai Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării au intrat în greva foamei, alături de domnul deputat Mihai Aurelian:

25 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PDL), și vicepreședintele Comisiei, domnul deputat Mircea Dolha (Grup PNL), vor susține miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 14.30, o conferință de presă (sala „Spiru Haret”, nivel P).

24 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici, și vicepreședintele Comisiei, Mircea Dolha, vor susține miercuri, 10 septembrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă. Împreună cu alți membri ai Comisiei, cei doi deputați vor prezenta situația organizării Congresului Românilor de Pretutindeni (sala "Spiru Haret", nivel P).

9 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL
Parlamentarii ACL au informat Grupul de prietenie cu România din Congresul SUA asupra pericolului fraudării alegerilor de către PSD

Parlamentarii Alianței Creștin-Liberale, membri ai Grupului Pro-America, au transmis o scrisoare conducerii Grupului de prietenie cu România – Romanian Caucus – din Congresul Statelor Unite ale Americii. În documentul adresat celor doi co-președinți – domnul Michael Turner și doamna Loretta Sanchez, reprezentanții PNL și PDL îi informează pe reprezentanții Congresului SUA despre acțiunile abuzive și fără precedent ale alianței guvernamentale conduse de PSD în scopul fraudării alegerilor prezidențiale.

29 august 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Mircea Lubanovici, va avea miercuri, 26 februarie, începând cu ora 11.00, o întrevedere cu președintele Comisiei pentru absorbția imigranților și diasporă din Parlamentul Statului Israel, domnul Yoel Razvozov (sala de ședințe a Comisiei, corp B2, etaj 1, camera 3).

25 februarie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Subcomisia pentru demnitate umană,
Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale

Domnul deputat Mircea Lubanovici, președintele Subcomisiei pentru Demnitate Umană din cadrul Comisiei pentru pentru drepturile omului a participat la întâlnirea cu prim-vicepreședintele Parlamentului suedez, doamna Susanne Eberstein, la sfârșitul lunii octombrie 2013.

4 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

Deputatul Mircea Lubanovici, președintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, va participa mâine, 17 octombrie, la lucrările Consiliului Consultativ Interinstituțional.

16 octombrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării

La lucrările Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din data de 15 octombrie, ora 14:00, vor participa reprezentanți ai ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

15 octombrie 2013 detalii
  Comunicat de solidaritate pentru victimele tornadei din Oklahoma
primit de la domnul deputat Mircea Lubanovici (Grup PDL)

Doresc să îmi exprim regretul profund față de evenimentele nefericite care au avut loc în ultimele zile în statul Oklahoma, unde tornada devastatoare a luat viețile a zeci de persoane, printre care și mulți copii și a distrus sute de locuințe.

21 mai 2013 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 12 iulie 2024, 20:01
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro