Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2020-present (sen.)
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
2012-2016 (dep.)
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Nechita-Adrian Oros > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Nechita-Adrian OROS
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grupul parlamentar al PNL)
PSD produce fake news cu legume și fructe. Panica, drept mijloc de campanie electorală

Controalele declanșate pentru legumele și fructele care intră în țară,de către ANSVSA și alte instituții, la declarațiile fals îngrijorate ale lui Liviu Dragnea, au exclusiv scop electoral. Există argumente ferme pentru acest lucru.

16 aprilie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Adrian Oros (Grupul parlamentar al PNL)
După ce a împrăștiat prin țară pesta porcină africană, Pinocchio din fruntea Ministerului Agriculturii a mințit că a cerut bani de la Comisia Europeană pentru despăgubirea fermierilor afectați
Harta evoluției PPA în Europa ne arată că România este țara cea mai afectată de această epidemie (70% din numărul focarelor din U.E. sunt înregistrate în România!).
11 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grupul parlamentar al PNL)
Incompetența și interesele de la vârful Guvernului PSD-ALDE pun în pericol siguranța și securitatea alimentară a României

În rândurile de mai jos vă expun 10 întrebări la care trebuie să răspundă de urgență domnii Liviu Dragnea, Geronimo Brănescu (Președinte ANSVSA) și Petre Daea (ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale) referitoare la lipsa de reacție privind eradicarea pestei porcine africane, de mai bine de un an de zile.

7 august 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grupul parlamentar al PNL)
Incompetența, nepăsarea si interesele conducerii actuale ale ANSVSA produc consecințe deosebit de grave pentru economia românească

Pesta Porcină Africană (PPA) a fost diagnosticată recent in mai multe țări europene (Polonia, Letonia, Ungaria, Lituania, Cehia si Italia), unde autoritățile veterinare, prin profesionalismul cu care au acționat, au reușit să reducă la minimum pierderile economice cauzate de evoluția acestei boli.

2 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Florin Stamatian, Adrian Oros și Sorin Moldovan (Grup PNL)

PNL Cluj le solicită parlamentarilor PSD-ALDE Cluj să nu mai saboteze dezvoltarea județului, iar la dezbaterile și la votul amendamentelor la Legea bugetului de stat pe anul 2018 să susțină proiectele majore de investiții!

12 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită astazi de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Legea lui Dragnea care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor! Majoritatea PSD-ALDE, la presiunile făcute de Dragnea și firmele de casă, se pregătește să treacă in regim de urgența o lege care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor

Sub pretextul transpunerii în legislația națională a prevederilor Directivei UE 55/2013, Guvernul a emis Ordonanța de Urgențã nr.70/2017 privind modificarea și completarea Legii nr.160/1998 pentru organizarea și exercitarea profesiunii de medic veterinar.

11 decembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Ministrul Petre Daea – un ”păun straniu” în curtea PSD!

Ministrul PSD Petre Daea pune în scenă în ultima perioadă un comportament de ”secretar PCR care se ocupă cu Agricultura”, în special de când a fost scos la tablă de către Liviu Dragnea să găsească vinovați pentru creșterea prețurilor la alimente.

23 noiembrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice, domnul deputat Adrian Oros (Grup PNL)
Ordonanța PSD-ALDE care pune în pericol siguranța alimentară si sănătatea românilor!

In data de 5 octombrie a fost emisă Ordonanța de urgență a Guvernului nr.70/2017 privind modificarea și completarea Legii nr.160/1998 pentru organizarea și exercitarea profesiunii de medic veterinar, sub pretextul transpunerii în legislația națională a prevederilor Directivei UE 55/2013. Dar alături de aspectele Directivei care trebuiau transpuse, Guvernul PSD-ALDE, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și conducerea ANSVSA, a adus și alte modificări ale Legii nr 160/1998 care sunt abuzive și pun în pericol siguranța alimentară și sănătatea publică.

7 noiembrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PSD stopează dezvoltarea infrastructurii județului Cluj și a întregii Transilvanii! Deviza PSD: Sfidare până la capăt!

Ieri, în cadrul ședinței de plen comun al Camerei Deputaților și a Senatului, s-a adoptat bugetul Ministerului Transporturilor în forma propusă de Guvern.

7 februarie 2017 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 21 juillet 2024, 16:56
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro