Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Discursuri, declarații și mesaje
Galerie foto
Agenda
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
2008-2012 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ludovic Orban > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, domnul Ludovic Orban

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a avut, vineri, la Parlament, o întâlnire cu reprezentanții IVECO, o companie care a decis, într-o perioadă dificilă, legată de pandemia de coronavirus, să investească în țara noastră.

Eforturile guvernării liberale de a menține economia românească pe un trend ascendent au avut ca efect pozitiv încrederea investitorilor de a-și lansa noi proiecte în România.
Președintele Camerei Deputaților a apreciat faptul că IVECO a început, recent, construcția unei fabrici de camioane în Dâmbovița, unde vor fi asamblate camioanele pentru armata României, o investiție de aproximativ 50 de milioane de euro, și care va crea în primă fază 200 de locuri de muncă directe în această capacitate de producție.
”Am fost bucuros să aflu de la reprezentanții companiei că doresc să își intensifice prezența în România, inclusiv prin deschiderea unui Birou Regional în țara noastră. Prioritatea actualei coaliții de guvernare o reprezintă investițiile, singura șansă de dezvoltare a României”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 30 noiembrie 2022, 6:16
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro