Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Rareș Tudor Pop > Press releases Versiunea pentru printare

Rareș Tudor POP
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tudor-Rareș Pop (Grupul parlamentar al USR)
Legea USR Caravana cu Medici – un pas înainte pentru creșterea accesului la servicii medicale a comunităților vulnerabile

Astăzi a fost adoptată Legea USR Caravana cu Medici – un pas înainte pentru creșterea accesului la servicii medicale a comunităților vulnerabile.

29 aprilie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grup USR)
Sistemul Național de Transfuzie

Deputatul USR Tudor Pop va avea, vineri la ora 11:00, o întâlnire cu ministrul Sănătății, Victor Costache, pentru a-i prezenta soluțiile USR pentru reformarea sistemului național de transfuzie sanguină.
17 ianuarie 2020 detalii
  INFORMARE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR)

În urma Scrisorii deschise pe care domnul deputat Rareș Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR) a adresat-o ministrului Sănătății, Victor Sebastian Costache, pe 5 decembrie, referitoare la sistemul național de transfuzii sangvine a fost primit răspunsul de mai jos:

16 decembrie 2019 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al USR)

Domnule ministru Victor Sebastian Costache,
În răspunsul din data de 11 decembrie la Scrisoarea Deschisă adresată dumneavoastră și doamnei viceprim-ministru Raluca Turcan, cu privire la starea sistemului de transfuzii din România, afirmați că precaritatea sistemului este cunoscută încă din anul 2017, când a fost realizat un audit de către experți internaționali, iar autoritățile care au administrat acest sistem s-au complăcut, luând doar măsuri superficiale, fără să corecteze în profunzime adevăratele probleme semnalate.

16 decembrie 2019 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Tudor Rareș Pop (Grupul parlamentar al USR)
privind reorganizarea și consolidarea sistemului național de transfuzii din România

Domnule Ministru Victor Costache,

Doamnă Raluca Turcan,

La ora actuală, în România, normele de siguranță și bunele practici privind testarea sângelui nu sunt la nivelul standardelor europene. Cu excepția centrului de transfuzie al armatei, nu avem nici un centru de transfuzie la zi cu normele și standardele prinse Directiva Europeană privind sistemul național de transfuzie.

5 decembrie 2019 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la domnul deputat Tudor Pop (Grupul parlamentar al USR)
Deputatul USR Tudor Pop i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

În scrisoare este invocat Codul de conduită al deputaților și senatorilor care obligă parlamentarii “să acționeze cu onoare și disciplină ținând cont de principiile separației și echilibrului puterilor în stat, transparenței, probității morale, responsabilității și respectării reputației.” [...]

27 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la deputații Tudor-Rareș Pop (Grup USR), Carmen Mihălcescu (Grup PSD), Adriana Ana Săftoiu (Grup PNL), Attila Korodi (Grup UDMR) și Valeriu-Andrei Steriu (Grup PMP)
Legea Bicicletei - o inițiativă parlamentară transpartinică în parteneriat cu societatea civilă

Vineri, 22 septembrie, cu ocazia Zilei Europene Fără Mașini, anunțăm formarea unui grup de lucru transpartinic care să elaboreze "LEGEA BICICLETEI", o inițiativă parlamentară care își propune să încurajeze folosirea bicicletei în scop utilitar, recreativ, turistic și sportiv.

22 septembrie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Nicușor Dan

Domnii deputați Cristian Ghinea, Cristian Seidler și Tudor Pop vor susține miercuri, 12 aprilie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (biroul liderului Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

11 aprilie 2017 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Nicușor Dan

Viceliderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Dan Barna, domnul deputat Tudor Pop, membru în Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaților, și domnul senator Vlad Alexandrescu vor susține miercuri, 5 aprilie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (biroul liderului Grupului USR, etaj 1M).

11 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Tudor Pop (Grup USR)
Guvernul adoptă legea tehnocrată a asistenței medicale comunitare. Ce trebuie făcut mai departe

Proiectul de lege privind asistența medicală comunitară, adoptat de guvernul Cioloș în octombrie 2016, a fost preluat pe 27 februarie 2017 de Guvernul Grindeanu și adoptat sub formă de ordonanță de urgență.

5 aprilie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Rareș-Tudor Pop (Grup USR)
USR a salvat ordonanța Voiculescu privind profesionalizarea managementului spitalelor

USR a reușit, printr-o dezbatere publică inițiată de deputatul Tudor Pop, membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaților, să convingă deputații din toate partidelor să susțină ordonanța 79/2016 privind managementul spitatelor, adoptată anul trecut de Guvernul Cioloș, la inițiativa fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Ordonanța a fost respinsă de Senat și se pregătea pentru aceeași soartă în Camera Deputaților, Cameră decizională.

[...]

2 martie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania saturday, 20 july 2024, 19:27
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro