Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Cristina-Mădălina Prună > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Cristina-Mădălina PRUNĂ
Comunicate de presa

  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al USR

Grupul Parlamentar al Uniunii Salvați România organizează, luni, 29 iulie, de la ora 11.00, o conferință de presă. Tema conferinței vizează un pachet de măsuri propuse de USR pentru a preveni crime precum cele de la Caracal (sala Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

29 iulie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, doamna deputat Cristina-Mădălina Prună
Votul moțiunii împotriva ministrului Finanțelor arată că doar Opoziției îi pasă de capitalul românesc

Votul de astăzi cu privire la moțiunea simplă inițiată de USR și susținută de PNL și PMP împotriva ministrului de Finanțe, Orlando Teodorovici, a demonstrat că doar Opoziția este cu adevărat interesată de capitalul romanesc.

20 martie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la liderul Grupul parlamentar al USR, doamna deputat Cristina-Mădălina Prună
USR solicită primului ministru Viorica Dăncilă și ministrului Economiei, Niculae Bădălău, includerea României în inițiativa europeană „Alianța Bateriilor”
Deputatul USR Cristina Prună le-a adresat o scrisoare deschisă premierului Viorica Dăncilă și ministrului Economiei Niculae Bădălău pentru a le cere să susțină integrarea României în „Alianța Bateriilor”, o inițiativă europeană, lansată la finalul anului 2017, al cărei obiectiv este de a dezvolta producția de baterii la nivelul Uniunii Europene.
19 februarie 2019 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la liderul Grupului parlamentar al USR, domnul deputat Dan Barna

Doamna deputat Cristina Mădălina Prună, vicelider al Grupului parlamentar al USR, va organiza o întâlnire cu presa, vineri, 15.11.2018, de la ora 11.00, pe tema depunerii unui proiect de lege (sala Grupului parlamentar al USR, nivel 1M).

15 noiembrie 2018
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Mădălina Prună (Grupul parlamentar al USR)
„Complexul Energetic Hunedoara, lăsat să moară de coaliția PSD-ALDE”

Comisia Europeană îi solicită statului român să recupereze de la Complexul Energetic Hunedoara patru din cele cinci împrumuturi acordate de la bugetul de stat, în valoare de 60 de milioane de euro, întrucât acest sprijin financiar a fost acordat ilegal.

12 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Tranziția energetică are nevoie de un fond special de finanțare

Deputatul USR, Cristina Prună, a participat, miercuri, 17 octombrie 2018, la dezbaterea “Echilibrul dintre cărbune și mediu: Ce înseamnă tranziția justă?” organizată de POLITICO Europe la Bruxelles.

19 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pruna (Grupul parlamentar al USR)

Deputata USR Cristina Prună solicită miniștrilor să răspundă dacă, și pentru ce motive, susțin exceptarea a peste 100 de companii de stat de la prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind integrarea principiilor de guvernanță corporativă de către întreprinderile publice.

19 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Uniunea Salvați România condamnă iresponsabilitatea din cauza căreia s-a produs un nou accident soldat cu victime umane în mina Lupeni

Deputata USR Cristina Prună condamnă iresponsabilitatea guvernanților din cauza căreia s-a produs un nou accident soldat cu victime umane în mina Lupeni. Ieri dimineață, doi mineri au fost surprinși de o surpare de pământ. Unul dintre aceștia nu a supraviețuit accidentului. Celălalt a reușit să supraviețuiască.

19 iulie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Prună (Grupul parlamentar al USR)
„Uniunea Salvați România condamnă modul neprofesionist în care s-au desfășurat discuțiile în Comisia de Industrii și Servicii pe tema proiectului de lege offshore”

Deputatul USR Cristina Prună condamnă modul neprofesionist și lipsit de transparență în care s-au desfășurat discuțiile în Comisia de Industrii și Servicii a Camerei Deputaților pe tema proiectului de lege offshore.

10 iulie 2018 detalii
  SCRISOARE DESCHISĂ
primită de la doamna deputat Cristina Prună (Grupul parlamentar al USR)

Deputatul USR Cristina Prună i-a transmis o scrisoare liderului de grup al PSD în care îi cere revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

27 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Uniunea Salvați România a depus un proiect legislativ menit să corecteze inechitățile legislative cu privire la minerii încadrați în grupele I și II de muncă

Uniunea Salvați România a depus un proiect legislativ cu privire la calcularea pensiei pentru persoanele încadrate în grupa I și grupa a II-a de muncă, respectiv în condiții deosebite sau/și speciale, care au intrat în plată înainte de 1 ianuarie 2011. Printre acestea se numără și minerii din Valea Jiului.

15 iunie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Madalina Pruna (Grupul parlamentar al USR)
Uniunea Salvați România și Platforma România 100 au lansat programul “Viitorul Văii Jiului: Perspective de dezvoltare durabilă”

Uniunea Salvați România împreună cu Platforma România 100 au lansat un program pentru Valea Jiului prin care se urmărește construirea unor proiecte care să ajute la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din zona minieră. “Viitorul Văii Jiului: Perspective de dezvoltare durabilă” se va derula pe următoarele șase luni cu scopul de a implica cetățenii din această zonă în proiecte antreprenoriale și culturale.

17 mai 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grup USR)
Asalt asupra instituției care stă în calea monopolului total al PSD!

PSD vrea să mai pună mâna pe încă o instituție importantă, de data aceasta pe Consiliul Concurenței. Peste 100 de parlamentari PSD au inițiat un proiect de modificare a Legii Concurenței nr. 21/1996 care schimbă modul în care este numită conducerea acestei instituții.

25 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru afaceri europene, domnul deputat Angel Tîlvăr (Grup PSD)
România a fost și rămâne un susținător al parcursului european și euroatlantic al Georgiei

Președintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Camerei Deputaților, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit joi, 19 aprilie 2018, cu Vakhtang Makharoblishvili, adjunct al ministrului afacerilor externe responsabil pentru relații europene și integrarea europeană a Georgiei. La întâlnire a fost prezent ambasadorul Georgiei la București, E.S. Dl Nikoloz Nikolozishvili, precum și membri ai Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților, doamnele deputat Cristina-Mădălina Prună și Adriana Diana Tușa.

20 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Valea Jiului va fi parte a proiectului european destinat zonelor carbonifere aflate în tranziție

Guvernul ignoră potențialul pe care îl are ”platforma europeană pentru regiunile carbonifere aflate în tranziție” în dezvoltarea Văii Jiului.

12 aprilie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grupul parlamentar al USR)
Incompetența PSD distruge companiile de stat din energie

Uniunea Salvați România semnalează că decapitalizarea companiilor de stat a stopat orice investiție și astfel am ajuns să asistăm la un dezastru cauzat de un program de guvernare PSD-ALDE defectuos.

3 aprilie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Mădălina Prună (Grup USR)
Deputatul USR Cristina Prună a deschis un birou parlamentar în Petroșani, dedicat problemelor din Valea Jiului

Deputatul USR Cristina Prună, membru al Comisia de industrii și servicii din Camera Deputaților, și-a deschis la Petroșani un birou parlamentar care se va concentra pe problemele din Valea Jiului. Biroul Parlamentar este dedicat problemelor din zona minieră a Văii Jiului și în spatele ideii de a avea o reprezentare politică se află intenția Cristinei Prună de a construi o punte de acces pentru o cât mai bună reflectare la nivel central al actualilor și foștilor mineri.

26 martie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grup USR)
PSD a distrus mineritul din România

Coaliția de guvernare se dovedește iresponsabilă în ceea ce privește sectorul minier din România și pune într-un real pericol Sistemul Energetic Național. Comisia Europeană a decis să deschidă o investigație în ceea ce privește ajutoarele de stat oferite Complexului Energetic Hunedoara (CEH).

COMUNICAT DE PRESĂ ^ [...]

13 martie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grup USR)
USR solicită Comisiei Europene includerea României în Grupul de lucru pentru bazinele carbonifere aflate în tranziție

Uniunea Salvați România a solicitat, prin intermediul deputatei Cristina Prună, includerea Văii Jiului în Grupul de lucru pentru bazinele carbonifere aflate în tranziție.

26 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Prună (Grup USR)
USR cere ministrului Energiei să înceteze cu comportamentul neserios și să respecte mandatul primit

Uniunea Salvați România îi cere ministrului Energiei, Anton Anton, să își respecte funcția pe care o deține și să se comporte ca atare. Ultimele declarații ale ministrului Energiei au menirea să ne îngrijoreze în legătură cu capacitatea sa de a se ridica la înălțimea demnității pe care o ocupă. Dorim să tragem un semnal de alarmă în legătură cu modul în care înțelege domnia sa să gestioneze domeniul care îi revine. Nici modul în care alege să comunice cu presa și cu cetățenii nu este cea mai potrivită pentru un ministru și îi adresăm rugămintea de a respecta funcția de ministru printr-un comportament demn de un ministru.

26 februarie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grup USR)

Deputatul USR Cristina Mădălina Prună a participat, în perioada 7-8 septembrie , la Conferința de lansare a Rețelei Parlamentare privind politicile în materie de diaspora, organizată de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE).

8 septembrie 2017 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Mădălina Prună (Grup USR)

Miercuri, 26 aprilie 2017, în cadrul Sesiunii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Strasbourg, doamna deputat Cristina Mădălina Prună, membră a Delegației Parlamentului României la APCE, a susținut un discurs în cadrul dezbaterii cu tema „Amenințarea valorilor europene: creșterea populismului, xenofobiei, antisemitismului și a islamofobiei în Europa”.

[...]

27 aprilie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 30 noiembrie 2023, 22:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro