Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2020-present (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
Liens:
sabin.sarmas@cdep.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2020-présent > Chambre des Députés > Ioan-Sabin Sarmas > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Ioan-Sabin SARMAS
Communiques de presse

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Ioan-Sabin Sărmaș (Grupul parlamentar al PNL)
Reformă fără precedent în serviciile publice din România: Legea Interoperabilității a fost adoptată ieri de Camera Deputaților. Momentul marchează sfârșitul birocrației și al dosarului cu șină

Adoptarea Legii Interoperabilității reprezintă un pas important și esențial pentru digitalizarea administrației publice și a României.

30 iunie 2022 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Ioan Sabin Sărmaș (Grupul parlamentar al PNL)

Președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Sabin Sărmaș, alături de domnul Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, vor susține astăzi, 29 iunie, la finalul sesiunii de vot în plen, o declarație de presă privind impactul Legii Interoperabilității asupra eficienței actului administrativ din cadrul administrației publice centrale și locale.

29 iunie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați George Cristian Tuță și Ioan Sabin Sărmaș (Grupul parlamentar al PNL)
Legea internetului de mare viteză, definit ca serviciu universal, a fost adoptată

Legea privind asigurarea accesului persoanelor fizice la servicii de internet în bandă largă, la punct fix, a fost adoptată astăzi la Camera Deputaților, cu majoritate de voturi.

23 martie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la președintele Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, domnul deputat Ioan Sabin Sărmaș (Grupul parlamentar al PNL)

Propunerea legislativă privind Legea Interoperabilității, la care s-a lucrat în grupul de lucru Law and Technology Lab al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, la inițiativa președintelui acesteia, Sabin Sărmaș, va fi promovată în procedură de urgență în Parlament, cu sprijinul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) și al Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), date fiind termenele strânse din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

15 martie 2022 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la evenimente în marja celei de-a 16-a ediții a Forumului Națiunilor Unite privind Guvernanța Internetului (FGI) „Internet United” (Katowice, Polonia, 5-9 decembrie 2021)

În perioada 6-9 decembrie 2021, s-a desfășurat la Katowice, în Polonia, cea de-a 16-a ediție a Forumului Națiunilor Unite privind Guvernanța Internetului (FGI) cu tema: „Internet United”, eveniment găzduit de Guvernul polonez.

9 decembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați George Cristian Tuță și Ioan Sabin Sărmaș (Grupul parlamentar al PNL)
Internet pentru toată România!
Inițiativă legislativă pentru definirea internetului ca serviciu universal

Deputații George Tuță și Sabin Sărmaș au depus astăzi inițiativa legislativă prin care ”românii să aibă dreptul de a li se asigura accesul la cel puțin un serviciu funcțional de internet în bandă largă, prin intermediul unei conexiuni la punct fix”.

29 septembrie 2021 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana-Alexandra Cambera (Grupul parlamentar al Alianței USR PLUS)
Inițiativă legislativă pentru transparența decizională: implicăm cetățenii, ONG-urile și specialiștii în relația cu autoritățile publice

Co-inițiatorii Diana Buzoianu, Sabin Sărmaș, Oana Cambera, Cătălin Teniță și Monica Berescu, alături de zeci de parlamentari din grupurile parlamentare USR PLUS și PNL care susțin inițiativa, au depus un proiect legislativ pentru modificarea legii nr. 52/2003 privind transparența decizională pentru optimizarea participării cetățenești la procesul de adoptare a proiectelor de acte normative.

27 mai 2021 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie dimanche, 19 mai 2024, 16:26
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro