Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Robert-Ionatan Sighiartău > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Robert-Ionatan SIGHIARTĂU
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Mara Mareș (Grupul parlamentar al PNL)
Deputații PNL Mara Mareș și Robert Sighiartău au depus o inițiativă legislativă în sprijinul angajatorilor: primele 5 zile de concediu medical să fie plătite de la bugetul de stat și nu de către angajator
Cadrul legislativ nu încurajează deloc inițiativele private, economia este sugrumată de măsurile guvernului de la putere, iar birocrația pune piedici firmelor din România - aceasta este starea de fapt actuală.
20 iunie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Robert Sighiartău (PNL): Politica iresponsabilă a Guvernului duce economia într-o direcție greșită

Investițiile și exporturile își continuă trendul de scădere, negativ, potrivit datelor prezentate astăzi de Institutul Național de Statistică. De asemenea, construcțiile au avut un impact negativ la creșterea PIB (-0,2%), ca urmare a reducerii volumului lor de activitate cu 4,6%, după primele nouă luni ale anului.

7 decembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Robert Sighiartău (PNL): De Ziua Centenarului, legământul nostru, al liberalilor, este să fim alături de români, să construim și realizăm destinul României prospere, împlinită între democrațiile Vestului

1 Decembrie este marea zi a sărbătorii noastre, a întregii suflări românești. Avem șansa istorică de a trăi și a ne bucura împreună de Centenarul Marii Uniri.

29 noiembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Ministrul Finanțelor Publice să declanșeze urgent debirocratizarea și informatizarea sistemului fiscal

Deputatul Robert Sighiartău a adresat o scrisoare deschisă domnului Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, solicitându-i să declanșeze imediat procesul de debirocratizare și informatizare a relației dintre autoritățile publice și contribuabili:

19 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Ionatan Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Propunere legislativă pentru creșterea alocației pentru copii

"Prima măsură pe care am propus-o din pachetul de susținere a familiei s-a materializat printr-o propunere legislativă pe care am depus-o săptămâna trecută la Camera Deputaților.

10 septembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Ionatan Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
9 mai – o zi cu semnificații istorice

9 mai este o zi plină de semnificătii pentru noi, românii. Proclamarea Independenței din anul 1877, Ziua Europei și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial se sărbătoresc în această zi.

9 mai 2018 detalii
   DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grupul parlamentar al PNL)
Doamnă Dăncilă, sunteți în slujba unor politicieni fără Dumnezeu! Sunteți simplul lor executant!
Dezbaterea de ieri a avut, totuși, un câștig!
Guvernanții PSD-ALDE, au fost aduși, pentru câteva ore, în prezentul realității. I-am scos din turnul de fildeș în care i-a închis Liviu Dragnea și i-am pus în fața adevăratelor probleme pe care le au acum românii.

Zi de zi, propaganda lui Dragnea îi aruncă pe români fie într-un trecut reinterpretat diversionist, fie într-un viitor pesedist de aur. Prezentul - așa cum îl trăiesc românii cu adevărat – a fost izgonit de domnii Dragnea și Tăriceanu din agenda guvernării. Vor să-l alunge și din agenda publică. [...]

4 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grup PNL)
Premierul Dăncilă trebuie s-o demită pe Olguța Vasilescu pentru incompetență, minciună și cinism. Guvernul Dragnea 3 să dea socoteală în Parlament pentru dezastrul politicilor salariale și fiscale.
Marea minciună pe care cei de la PSD-ALDE au livrat-o românilor înaintea alegerilor din 2016 – ”creștem salariile!” – iese la iveală, zilele acestea, în toată mizeria ei. I-au tras pe sfoară pe mulți români !
5 februarie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grup PNL)
Miza noii sesiuni parlamentare: bătălia cu PSD pentru apărarea nivelului de trai al românilor și menținerea parcursului occidental al României
A început cea mai dificilă sesiune parlamentară de la aderarea României la Uniunea Europeană. Miza este dublă: apărarea nivelului de trai al românilor ce va fi tot mai afectat de haosul fiscal provocat de guvernele PSD-ALDE; menținerea drumului occidental al României în fața atacurilor PSD la economia liberă și instituțiile statului .
2 februarie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grup PNL)
Robert Sighiartău (PNL)- agenții economici bun-platnici trebuie stimulați

Deputatul PNL, Robert Sighiartău, consideră că în vremuri de creștere economică trebuie implementate măsuri economice curajoase care să conducă la creșterea competitivității și la consolidarea capitalului autohton, românesc:

16 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat, Robert Sighiartău (Grup PNL)
Creșterea ROBOR și a cursului de schimb, cauzate de modelul economic promovat de PSD!
„Creșterea ROBOR nu trebuie văzută doar ca evoluție pe termen scurt, ca un accident la început de octombrie, ci ca trend pe termen mediu și lung! Oricine poate constata că, în ultimul an, ROBOR și-a dublat valoarea! Eu ușor de văzut, ROBOR la 3 luni avea valoarea de 0,69 la data de 3 octombrie 2016. Deci, tendința este de creștere, oricât de mult s-ar strădui BNR să se opună valului.
5 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grup PNL)
Creșterea ROBOR și a cursului de schimb, cauzatE de modelul economic promovat de PSD!

„Creșterea ROBOR nu trebuie văzută doar ca evoluție pe termen scurt, ca un accident la început de octombrie, ci ca trend pe termen mediu și lung! Oricine poate constata că, în ultimul an, ROBOR și-a dublat valoarea! E ușor de văzut, ROBOR la 3 luni avea valoarea de 0,69 la data de 3 octombrie 2016. Deci, tendința este de creștere, oricât de mult s-ar strădui BNR să se opună valului.

5 octombrie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnii deputați Lucian Heiuș, Bogdan Huțucă, Nicolae Neagu, Robert Sighiartău și Dan Vîlceanu (Grup PNL)
PSD și ALDE refuză audierea președintelui A.N.A.F. în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților

Deputații PNL din Comisia pentru buget, finanțe și bănci au solicitat invitarea președintelui ANAF, doamna Mirela Călugăreanu, în data de 11 octombrie 2017, în vederea pentru o discuție tehnică, în cadrul comisiei, despre capacitatea A.N.A.F. de a implementa noile măsuri fiscale ale Guvernului Tudose, printre care amintim Split TVA, transferul de contribuții sociale în sarcina angajatului etc.

4 octombrie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert-Ionatan Sighiartău (Grup PNL)
Ne îndreptăm spre falimentul unei guvernări conduse prin interpuși și care nu mai poate genera un proiect credibil care să angajeze societatea românească pozitiv

După ce timp de o jumătate de an actuala guvernare a comunicat pe toate canalele măririle de salarii la toate nivelele și la toate categoriile de salariați, în procente foarte mari, astăzi lucrurile nu mai sunt deloc așa cum au fost prezentate.

7 iunie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
privind participarea la Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (Zagreb, Croația, 8-10 iunie 2017)

În perioada 8-10 iunie 2017, va avea loc la Zagreb, Croația, Sesiunea plenară a Adunării Parlamentare a SEECP (AP SEECP), în organizarea Președinției în exercițiu croate a organizației.

7 iunie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert-Ionatan Sighiartău (Grup PNL)
10 mai, ziua Regelui

Ziua de 10 mai a fost una de sărbătoare pentru români până în 1947, când puterea comunistă s-a instalat la conducerea țării. Este perioada în care 10 Mai intră în conștiința românilor drept Ziua Națională și marca urcarea pe tron a Regelui, în 1866.

10 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert Ionatan Sighiartău (Grup PNL)
9 mai, zi plină de semnificații istorice

Ziua de astăzi este una dintre cele mai importante zile din istoria țării și a Europei. Sărbătorim Ziua Independenței de Stat, Ziua Europei și sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

9 mai 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert Sighiartău (Grup PNL)
Amendamentele pe care le-am depus la proiectul Legii bugetului de stat susțin proiectele de interes regional din județul Bistrița-Năsăud

Sesiunea parlamentară a început cu dezbaterea Bugetului pe anul 2017 și, după o primă evaluare, am decis că pe lângă asumarea unor alocări de bani pentru salarii, pensii și cheltuielile pentru asistență socială, este nevoie să susținem un program de dezvoltare pe termen mediu, care presupune începerea/demararea unor investiții care să stimuleze crearea de locuri de muncă și să genereze dezvoltare.

3 februarie 2017 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Robert-Ionatan Sighiartău (Grup PNL)
Sfidarea supremă. Guvernul PSD-ALDE răstoarnă statul de drept

În miez de noapte, Guvernul a legiferat împotriva propriului popor și a aprobat ordonanța de modificare a Codului penal și proiectul de lege privind grațierea cu scopul de a-i salva pe politicienii cu probleme penale.

1 februarie 2017 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Robert-Ionatan Sighiartău (Grup PNL)
Parlamentul renașterii naționale

S-au împlinit ieri 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, moment istoric esențial pentru Marea Unire ce avea să aibă loc la 1 decembrie 1918.

24 ianuarie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 februarie 2023, 18:09
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro