Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Marioara Nistor > Press releases Versiunea pentru printare

Marioara NISTOR
Press releases

  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Ionuț Stroe, vicelider al Grupului parlamentar al PNL, și Vlad Nistor vor susține marți, 10 februarie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

9 februarie 2015
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Liliana Mincă (Grup PP-DD) va susține marți, 17 decembrie, începând cu ora 10.00, o conferință de presă pe tema pensionării femeilor la 65 de ani (sala Grupului, etaj 1M).

16 decembrie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
Primită astăzi de la doamna deputat Marioara Nistor (Grup PP-DD)
Revizuirea Constituției trebuie să elimine definitiv migrația politică

Actualul Parlament are dificila misiune de a contribui decisiv la modificarea Constituției, o măsură necesară după evenimentele din ultimii ani și în contextul politic fundamental modificat față de ultima revizuire, cea din 2003. Consider că întreaga clasă politică are datoria de a reglementa constituțional câteva aspecte dăunătoare bunei funcționări a democrației parlamentare, care au atras antipatia românilor de-a lungul timpului față de clasa politică în ansamblul ei.

23 aprilie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Marioara Nistor (Grup PP-DD)
Ministrul nepriceput Nicolăescu îngroapă sănătatea

Reinstaurarea în funcție a ministrului Sănătății Eugen Nicolăescu, după o absență nu foarte îndelungată, nu a adus nimic bun în așa-zisa reformă anunțată de Executiv. Acest ministru incapabil vrea să limiteze asistența medicală, prin desființarea DSP-urilor și a Casei Naționale de Sănătate, fapt ce va avea efecte dezastruoase pentru sistem și va duce la creșterea numărului șomerilor. Mai mult, Nicolăescu a impus și noul bir al coplății, fapt ce reprezintă o nouă batjocură la adresa oamenilor care contribuie corect la bugetul asigurărilor de sănătate.

9 aprilie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Marioara Nistor (Grup PP-DD)
Ministrul Agriculturii trebuie să răspundă cu demisia pentru scandalurile alimentare care bulversează românii

Am primit răspuns din partea conducerii Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor la interpelarea referitoare la implicarea României în scandalul european al consumului de carne de cal. Aminteam faptul că polemica internațională izbucnită în urma descoperirii de carne de cal în lasagna vândută ca fiind de vită, a "oferit" României o nouă bilă neagră pe eșichierul european, cel puțin la nivelul imaginii. Dincolo de dimensiunea negativă a scandalului, am remarcat că "bunele practici" continuă în domeniul agro-alimentar autohton, mă refer la proliferarea funcționării unor firme cel puțin dubioase, care, mai mult, au și drept de export.

19 martie 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 25 june 2024, 2:56
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro