Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2012-2016 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Alexandru Stănescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


Reuniunea interparlamentară dedicată Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune
București, 19-20 martie 2019

În contextul dimensiunii parlamentare a Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, Camera Deputaților va organiza, în perioada 19-20 martie, Reuniunea interparlamentară dedicată Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune (sala “I.I.C. Brătianu”, nivel P).

Evenimentul va reprezenta o oportunitate pentru schimbul de opinii cu membri ai parlamentelor naționale din Uniunea Europeană privind resursele bugetare pe care se va baza viitoarea Politică Agricolă Comună și modul lor de alocare, nivelul de punere în aplicare în Europa a noilor tehnologii utilizate în agricultură, cât și viitorul strategiilor macro-regionale. De asemenea, pe ordinea de zi vor figura dezbateri privind sprijinul acordat micilor fermieri.
Președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice a Camerei Deputaților, domnul deputat Alexandru Stănescu, va modera mai multe sesiuni de lucru din cadrul programului și va prezenta concluziile reuniunii. De asemenea, rolul de moderatori al sesiunilor de dezbateri va fi îndeplinit și de domnul deputat Florin-Claudiu Roman, președintele Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților, și domnul senator Barna Tánczos, vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală a Senatului României.
În deschiderea lucrărilor, vor susține alocuțiuni de bun venit vicepreședintele Camerei Deputaților, domnul Florin Iordache, și președintele Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu.
Printre înalții oficiali care vor susține intervenții la sesiunile reuniunii se numără ministrul Finanțelor Publice, secretari de stat din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și din Ministerul Fondurilor Europene, reprezentanți ai Parlamentului European și ai Comisiei Europene, precum și reprezentanți ai organizațiilor de renume implicate în sectorul agricol.
Reprezentanții presei au acces la sesiunea de deschidere a reuniunii, marți, 19 martie 2019, între orele 15.00 – 15.30, pentru oportunități de imagine. În a doua zi a evenimentului, miercuri, 20 martie, vor fi susținute declarații de presă începând cu ora 10.30 (în fața sălii “I.I.C. Brătianu”, nivel P).
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 24 iulie 2024, 3:52
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro