Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ciprian-Constantin Șerban > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la președintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură, domnul deputat Ciprian Șerban (Grupul parlamentar al PSD)
Cîțu, jos labele de pe România!

Planul guvernului Cîțu este să devalizeze și să devalorizeze complet țara! Să distrugă mediul de afaceri! Să îi oblige pe români să ia drumul amar al străinătății!

Transportatorii continuă, la ora aceasta, dincolo de promisiunile neconvingătoare ale liberalilor, să protesteze împotriva măsurilor aberante ale Guvernului condus de Cîțu. Țările civilizate, pentru care proprii cetățeni contează, își apără populația!
Guvernul român impozitează diurna! Decizia Guvernului este devastatoare pentru transportatori, pentru că se aplică retroactiv, penalitățile fiind imposibil de suportat de orice firmă!
Guvernul Cîțu vrea să impună carantina șoferilor profesioniști care revin din țări cu grad ridicat de contaminare COVID-19. În toate țările europene, șoferii profesioniști, care asigură lanțul de aprovizionare cu marfă, au culoare verzi.
Guvernul liberal vrea să taie și posibilitatea aprovizionării României!
Miniștrii liberali-catastrofă ne vor săraci, bolnavi și analfabeți. Au scăpat total de sub control gestionarea efectelor pandemiei.
Este timpul să-i oprim! Este timpul să-i obligăm să plătească pentru jaful și haosul din țară!
Vom avea o discuție cu reprezentanții transportatorilor. Nu pot, nici ca parlamentar și nici ca președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților să nu mă implic
în rezolvarea problemelor transportatorilor români.
#OprimAbuzul
#TransportatoriiSeRevoltă
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 3 decembrie 2022, 0:37
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro