Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ciprian-Constantin Șerban > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ciprian Constantin Șerban (Grupul parlamentar al PSD)

Guvernul demis își înfige, în ultimele momente, și mai adânc ghearele în România! Sărăcie, Frig și Foame! Asta-i România lui Iohannis și a guvernării de dreapta! Cîțu și miniștrii lui îi pedepsesc, cu ultimele forțe, pe români pentru că li s-a dat cartonașul roșu.

Cu ultimele puteri, Cîțu își plătește datoriile către primarii și președinții de Consilii Județene ale PNL, care l-au făcut șef la partid și lasă peste 70% din români fără bani. Este încă o infracțiune! PSD cere tragerea la răspundere penală pentru abuz în serviciu a tuturor demnitarilor implicați și solicită anularea în Contencios Administrativ a Hotărârii de Guvern prin care au fost alocați discreționar banii din Fondul de Rezervă către primării.
Aleșii PSD, deși ca pondere sunt cei mai mulți, 46,85%, au primit doar firimituri, un rest de 20% din miliardul alocat!
156 de primării PSD n-au primit NICIUN LEU. ZERO! Alte primării au primit o bătaie de joc: doar câte 50.000 de lei, adică aproape ZERO! În același timp, baronii lui Cîțu și Iohannis au primit între 200 mii și 7 milioane lei/unitate administrativ teritorială. Împărțirea lui Cîțu condamnă mii de comunități la moarte efectivă!
În condițiile scumpirilor masive, fără un minim sprijin nu se mai poate asigura nici măcar plata facturii la energie electrică! Nu mai vorbim de facturile la căldură! Școlile, spitalele, dispensarele, creșele, grădinițele, toate, vor rămâne în frig și în întuneric! Cîțu, cel demis prin moțiune de cenzură, condiționează plafonarea prețurilor de rămânerea la guvernare!
Cîțu și guvernarea de dreapta sunt mai răi decât Ceaușescu! Când Ceaușescu închidea curentul și căldura, se vedea măcar lumina flăcărilor de la aragaz. Acum nici măcar asta nu-și mai permit românii!
Cât cinism să mai înghițim? Câtă sfidare? Câtă bătaie de joc? Oamenii ăștia vor să distrugă România cu orice preț!
#RăspunderePenală
#NeScuturămDeJug
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti miercuri, 30 noiembrie 2022, 10:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro