Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Theodora Șotcan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Theodora ȘOTCAN
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Theodora Șotcan (Grupul parlamentar al PSD)
Ludovice, despre școală nu știi nimic, dar despre alegeri știi tot ce trebuie!

„La începutul epidemiei am observat cu toții cum și tu, și președintele tău erați preocupați (a se citi: obsedați!) de alegerile anticipate. Sper că ești conștient că ne amintim când ne explicați că e vorba de o simplă răceală. Și nu cred că aveți îndrăzneala să credeți că am uitat cum a fugit Cîțu din Parlament ca un pisoi speriat!

24 aprilie 2020 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Theodora Șotcan (Grupul parlamentar al PSD)
La precedenta criza economică noi toți am salvat băncile. Acum e rândul lor sa ne salveze pe noi. Costul acestei crize trebuie suportat de noi toți.

Revenindu-și, încet-încet, din șocul faptului că era cât pe-aci să devină prim-ministru, ceea ce nu și-a dorit niciodată, nici măcar atunci când a acceptat să fie propunerea președintelui Iohannis pentru funcția de premier, domnul Cîțu a început să inunde iarăși spațiul public cu înțelepciunea dumnealui.

3 aprilie 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport
Cooperare Româno - Irlandeză în domeniul educației.
Irlanda - un model de succes prin cooperarea dintre Consiliul Național pentru Curriculum și Consiliul Național pentru Competențe

În perioada 22 - 25 octombrie 2019, o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților, condusă de domnul deputat Sorin Mihai Cîmpeanu, președinte al Comisiei, a efectuat o deplasare la Dublin, pentru un schimb de experiență în domeniile educație, cercetare, tineret și sport - legislativ/politici publice și sectoriale asociate acestor domenii.

28 octombrie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Theodora Șotcan (Grupul parlamentar al PSD)
PSD este și va rămâne partidul dumneavoastră!

Ne apropiem cu pași repezi de momentul în care vom împlini doi ani de guvernare a Partidului Social Democrat. Doi ani de la alegerile din toamna lui 2016, când PSD a fost singurul partid capabil să vă prezinte dumneavoastră, cetățenilor acestei țări, un program de guvernare serios, credibil, argumentat și bine ancorat în realitate.

5 decembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Theodora Șotcan (Grupul parlamentar al PSD)

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, 24 octombrie, proiectul de Lege privind unele măsuri necesare pentru implementarea operațiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, cunoscut, pe scurt, drept Legea Offshore.

24 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Theodora Șotcan (Grupul parlamentar al PSD)
„Partidul Social Democrat este preocupat de bunăstarea părinților și bunicilor noștri”

Doamna deputat Theodora Șotcan P.S.D. Bacău, vicepreședinte în Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport, subliniază faptul că, pentru Partidul Social Democrat, unul dintre obiectivele principale ale Programului de Guverare îl constituie nu doar recuperarea a ceea ce s-a pierdut cândva, ci și elaborarea unei noi legi a pensiilor, care să aducă venituri decente pentru toți pensionarii și, mai mult decât atât, să rezolve problema inechităților din sistem, astfel încât fiecare pensionar să simtă că pensia sa reflectă, în mod just, dificultatea, riscurile și aportul social al activității depuse.

23 octombrie 2018 detalii
   COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport
Vizita în Slovacia, a unei delegații parlamentare române
În perioada 15-16 iunie 2017, o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, condusă de condusă de doamna deputat Theodora Șotcan, vicepreședinte al Comisiei, a efectuat o vizită la Bratislava.

Din delegația parlamentară română au mai făcut parte doamna deputat Florica Cherecheș - vicepreședinte al Comisiei, Grupul parlamentar al PNL, domnul deputat Robet Nicolae Turcescu - secretrar al Comisiei, Grupul parlamentar al PMP, și domnul deputat Radu Costin Vasilică - membru, Grupul parlamentar al PSD. [...]

21 iunie 2017 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 23 iulie 2024, 2:28
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro