Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Photos
Activité parlementaire
2012-2016 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
2008-2012 (dep.)
Liens:
www.cristinapocora.ro
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2012-2016 > Chambre des Députés > Cristina-Ancuta Pocora > Communiqués de presse Versiunea pentru printare

Cristina-Ancuta POCORA
Communiques de presse

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora
1 iunie zi liberă, cel mai prețios cadou pe care îl pot primi copiii de ziua lor!

În calitate de inițiator și de vicepreședinte al Comisiei pentru muncă și protecție socială, salut adoptarea în Camera Deputaților, for decizional, a Proiectului de lege pentru modificarea alin.(1) al art.139 din Legea nr.53/2003 - Codul Muncii prin care se instituie ziua de 1 iunie drept sărbătoare legală în care nu se lucrează, pentru toți cetățenii, indiferent dacă sunt sau nu părinți.

18 octombrie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Îi solicit ministrului Transporturilor să analizeze și să ia măsuri urgente și ferme in legătură cu redeschiderea rutei feroviare între Fetești-Țăndărei-Slobozia

Pe această cale, printr-o întrebare, i-am prezentat domnului ministru, Sorin Bușe, situația extrem de gravă creată la nivelul județului Ialomița prin închiderea acestei rute de transport.

dd>Peste 50% din populația județului Ialomița este afectată de această decizie, efectele fiind extrem de grave asupra cetățenilor care sunt dependenți de relația cu municipiul reședință, Slobozia, trenul fiind pentru ei un mijloc de transport sigur și pe care și-l permit. [...]

12 octombrie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
De la 1 iulie, mamele vor beneficia de 2 ani de concediu și de indemnizație mărită. Acum e clar, sunt bani și se aplică de la 1 iulie 2016!

Mă bucură enorm faptul că, astăzi, Guvernul a făcut lumină în privința normelor de aplicare a Legii privind acordarea concediului pentru creșterea copilului. Am reușit, în Parlament, să promovez o lege – Legea 66/2016, cu măsuri care ajută familia, o lege care susține real mamele și care își dorește să crească natalitatea în România.

22 iunie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Și cetățenii care lucrează în străinătate pot contribui acum la pensia din țară

Astăzi, în cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială a fost adoptat un proiect de lege deosebit de important în special pentru românii din străinătate, în sensul în care aceștia vor avea dreptul să își completeze contribuția de asigurări sociale pentru a putea beneficia de un stagiu complet al vârstei de pensionare.

14 iunie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Legea prin care orașul Căzănești va reveni la statutul de comună a fost adoptată de Camera Deputaților

Propunerea legislativă prin care localitatea Căzănești, județul Ialomița, își va putea relua statutul de comună a fost adoptată de Camera Deputaților (Propunerea legislativă pentru abrogarea Legii nr.134/2004 privind declararea ca oraș a comunei Căzănești, județul Ialomița precum și pentru modificarea și completarea Legii nr.351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului național - Secțiunea a IV-a Rețeaua de localități).

20 aprilie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Apel către noul ministru al Muncii: Găsiți resursele financiare necesare acordării indemnizației pentru creșterea copiilor!

Salut numirea în funcția de ministru al Muncii a domnului Dragoș Pîslaru și îmi exprim speranța că noul ministru va lucra îndeaproape cu Ministerul Finanțelor Publice, astfel încât să poată fi identificate resursele financiare necesare acordării indemnizației pentru creșterea copiilor, în conformitate cu votul pe care noi liberalii l-am acordat în Parlament.

18 aprilie 2016 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
PNL susține familia și aduce modificări de substanță legii privind indemnizația pentru creșterea copiilor

PNL susține familia și creșterea natalității, iar în acest sens a promovat, astăzi, în cadrul Comisiei de muncă din Camera Deputaților, modificări substanțiale privind concediul și indemnizația pentru creșterea copiilor. Prin aceste noi reglementări sperăm să încurajăm părinții, mai ales familiile tinere active ce își doresc copii.

8 martie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Chiar dacă PSD nu dorește, revin cu Legea pentru Căzănești!

În calitate de parlamentar PNL de Ialomița am redepus în circuitul parlamentar o propunere legislativă deosebit de importantă pentru acest județ și în special pentru locuitorii din Căzănești, prin care această localitate își va putea relua statutul de comună, conform voinței cetățenilor exprimată și validată prin referendum – Propunere legislativă pentru abrogarea LEGII nr. 134/2004 privind declararea ca oraș a comunei Căzănești, județul Ialomița, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr.351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului național - Secțiunea a IV-a Rețeaua de localități.

Este important de menționat că, prin această nouă inițiativă legislativă, se aduce o completare, în sensul în care prin modificarea Legii nr.351/2001 se va da posibilitatea și altor localități aflate în situația orașului Căzănești să poată să își reia statutul avut anterior intrării în vigoare a legii prin care au fost trecute la rangul superior. [...]

26 februarie 2016 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Locuitorii din Căzănești nedreptățiți de parlamentarii PSD de Ialomița

În calitate de parlamentar PNL de Ialomița am inițiat o propunere legislativă deosebit de importantă pentru acest județ și în special pentru locuitorii din Căzănești. După ce Propunerea legislativă de abrogare a Legii nr. 134 din 26 aprilie 2004 privind declararea ca oraș a comunei Căzănești, județul Ialomița a fost adoptată în Camera Deputaților, dar și în comisiile de specialitate ale Senatului României, în ședința de plen de săptămâna trecută senatorii au respins acest proiect cu largul concurs al parlamentarilor PSD.

21 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Alocația de stat pentru copii nu trebuie luată în calculul venitului minim garantat

Amendamentul PNL privind scoaterea alocației de stat pentru copii din calculul venitului minim garantat, inițiat împreună cu alți colegi liberali, a fost adoptat astăzi în cadrul Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

8 decembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Orașul Căzănești, la un pas să revină la statutul de comună

Camera Deputaților a adoptat o propunere legislativă foarte importantă pentru locuitorii din Căzănești, județul Ialomița, propunere care introduce o noutate în administrația locală din România (Propunerea legislativă de abrogare a Legii nr. 134 din 26 aprilie 2004 privind declararea ca oraș a comunei Căzănești, județul Ialomița, publicată în Monitorul Oficial nr. 376 din 29 aprilie 2004).

12 noiembrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Certificatele de stare civilă se vor înscrie gratuit pentru minorii români aflați în străinătate sub o formă de protecție special

Aceasta este principala prevedere a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 119/1996 cu privire la actele de stare civilă pe care am inițiat-o alături de colegi din PNL și care a fost adoptată, miercuri, 28 octombrie 2015, în plenul Camerei Deputaților.

29 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Bătaie de joc și indiferență sau un plan de exterminare bine pus la punct?!

Ministrul Muncii, doamna Rovana Plumb, demonstrează că actualul Guvern se încăpățânează să ignore dreptul copiilor abandonați la un trai decent.

29 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora (Grup PNL)
Un motiv pentru remaniere: ministrul Rovana Plumb fuge de responsabilitate

Ministrul Muncii, doamna Rovana Plumb, nu a avut curajul și nici responsabilitatea de a-și asuma o poziție tranșantă în privința inițiativei cetățenești de modificare a Codului Muncii.

20 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Guvernul Ponta mimează intenția de a recupera și valorifica prejudiciile din dosarele penale

Guvernul Ponta și majoritatea PSD-UNPR au înșelat încă o dată așteptările românilor în ceea ce privește adoptarea unor măsuri concrete pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele penale.

13 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Dezbatere PNL pe tema modificării Codului muncii

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților a organizat, miercuri, 7 octombrie, o nouă dezbatere publică pe tema inițiativei cetățenești de modificare a Codului muncii (PL-x nr. 577/2015), la care au participat comitetul de inițiativă al legii și parlamentari liberali, printre care domnul Eugen Nicolăescu, doamna Claudia Boghicevici, doamna Cristina Pocora, doamna Florica Cherecheș, domnul Gheorghe Ialomițianu, domnul Gheorghe Udriște, domnul Mircea Toader, domnul Iulian Vladu și domnul Horia Cristian.

7 octombrie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD i-a oferit din bani publici pensie de 4.600 lei lui Victor Ponta

Principalul beneficiar al introducerii astăzi de către PSD a pensiilor speciale pentru parlamentari este nimeni altul decât șeful PSD, Victor Ponta. După trei mandate de deputat, Ponta va primi pensia maximă, peste 1.000 de euro pe lună, bani pe care un român obișnuit nu-i va primi nici dacă va munci trei vieți.

16 iunie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)

Victor Ponta trebuie să-și dea demisia din funcția de prim-ministru
Victor Ponta a pus România într-o situație fără precedent: aceea ca un prim-ministru în funcție să fie urmărit penal.

Este un fapt grav care aduce prejudicii incomensurabile României. [...]

5 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Tinerii de la Organizația Salvați Copiii la discuții în Subcomisia pentru Protecția drepturilor copilului

Deputatul PNL Cristina Pocora, în calitate de Președinte al Subcomisiei pentru drepturile copiilor din cadrul Camerei Deputaților a primit astăzi 02 iunie a.c., în sala de dezbateri a Comisiei o delegație a copiilor participanți la cea de a XV-a ediție a Forumului Național al Copiilor, organizat de Salvați Copiii România.

2 iunie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Turismul românesc blocat și în acest an de Victor Ponta și majoritatea parlamentară controlată de PSD

A venit vara, sezonul turistic s-a deschis deja de o lună de zile, dar legea privind acordarea voucherelor de vacanță nu a fost încă adoptată în plenul Camerei Deputaților deși are raport de la comisie de două săptămâni.

29 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Ancuța Pocora (Grup PNL)
Victor Ponta este obligat să dubleze alocațiilor copiilor

Victor Ponta luptă cu toate armele din dotare împotriva copiilor din România. După ce a ordonat parlamentarilor PSD să voteze împotriva majorării alocației, prim-ministrul are acum de gând să nu pună în aplicare legea adoptată de Parlamentul României care prevede dublarea acestei alocații.

28 mai 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Apel către PSD: susțineți dublarea alocației pentru copii

La ordinele prim-ministrului Victor Ponta, majoritatea parlamentară controlată de PSD se încăpățânează să ignore dreptul copiilor români la un trai decent.

12 mai 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Vicepreședinții PNL Cristina Pocora și Raluca Turcan vor susține o conferință de presă marți, 5 mai , începând cu ora 16.00 (sala Grupului PNL, etaj 2)

5 mai 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Premierul Victor Ponta și PSD își bat joc și de vacanța românilor

PSD, la ordinul direct dat de prim-ministrul Victor Ponta, blochează în Parlament legea prin care românii pot beneficia în 2015 de vouchere de vacanță.

21 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Cer PSD să majoreze și alocațiile copiilor, nu doar pensiile parlamentarilor

PSD dorește reintroducerea pensiilor speciale pentru parlamentari, pensii al căror cuantum va fi între 1.200 și 4.400 de lei și care vor fi cumulate cu pensiile normale

14 aprilie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Victor Ponta taie zilnic nivelul de trai al românilor prin guvernarea pentru clientela PSD

Fac apel către Guvernul României, să găsească rapid soluțiile necesare alinierii salariilor tuturor categoriilor de salariați din sectorul bugetar, astfel încât aceștia să beneficieze de remunerații raportate la munca pe care o prestează.

19 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Îî cer lui Victor Ponta, maestrul ordonanțelor, o ordonanță pentru 200 de lei alocația tuturor copiilor

Îi solicit Primului-Ministru, domnului Victor Ponta, mare maestru al ordonanțelor de urgență, să lase vorbăria, demagogia și dublul limbaj și să își asume o decizie clară, tranșantă și fără dubiu: promovarea unei ordonanțe de urgență prin care alocația de stat pentru toți copiii să fie majorată la 200 de lei.

18 martie 2015 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primita de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
O nouă șmecherie marca Victor Ponta: OUG 2/2015 - OUG "26 dintr-o lovitură"


Stimați colegi,
"7 dintr-o lovitură" găsești doar în povești. În realitate avem 26 dintr-o lovitură. Victor Ponta e chiar mai tare decât croitorașul cel viteaz. Guvernul Ponta își permite orice, oricât, "fără număr" și spune, în disprețul tuturor, "26 dintr-o lovitură" - 26 de acte normative printr-o singură Ordonanță de Urgență. Trăim realități inimaginabile în care sfidarea Constituției, a legilor și a instituțiilor de către Victor Ponta a ajuns să nu mai fie știre.

17 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD sabotează turismul românesc!

PSD blochează în Parlament legea prin care angajații pot beneficia în 2015 de voucherele de vacanță. Pentru blocarea acestui proiect important, pentru dezinteresul arătat față de susținerea acestui sector și pentru lipsa de profesionalism, PNL îi cere demisia doamnei Simona Man de la conducerea Autorității Naționale pentru Turism!

17 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Viziunea PSD pentru secretarii din Primării - responsabilități da, salarii decente nu!

PSD a respins la dezbaterile în Comisiile reunite pentru muncă și protecție socială și buget, finanțe și bănci ale Camerei Deputaților amendamentul care viza mărirea salariilor secretarilor unităților administrativ - teritoriale.

17 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD a făcut scut în jurul premierului Ponta, respingând înființarea comisiei de anchetă privind cheltuirea banului public

Majoritatea controlată de PSD a respins astăzi solicitarea Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților de înființare a unei comisii de anchetă pentru verificarea modului în care a fost utilizat Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Primului Ministru în anii 2013 și 2014, precum și a modului în care s-au finanțat obiectivele de investiții în temeiul OUG nr. 28/2013, în anul 2014.

11 martie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Averile confiscate de la corupți trebuie să meargă într-un Fond special pentru Copii!

Fiecare discuție legată de investiția în viitor, în copii, în școală și sănătate, se lovește întotdeauna de lipsa de finanțare. Din acest motiv, în calitate de parlamentar și de membru al Comisiei pentru muncă, dar mai ales în calitate de mamă, propun ca toate sumele, bunurile și proprietățile confiscate de la cei care au furat din banul public, să se constituie într-un Fond special pentru Copii, un fond special din care banii să poată fi folosiți exclusiv pentru a oferi copiilor noștri un sprijin, o siguranță, un viitor mai bun.

6 martie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ


Domnul deputat Ludovic Orban, liderul Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL, și de domnul deputat Mircea Toader, vicelider al Grupului PNL, vor susține astăzi, 26 februarie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL - etajul 2).

26 februarie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
PNL caută soluții legislative pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni

Grupul Parlamentar al Partidului Național Liberal va organiza o dezbatere publică, intitulată "Ce soluție națională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracțiuni", care va avea loc joi, 5 martie 2015, începând cu ora 11.00, în sala Grupului PNL din Camera Deputaților, a anunțat astăzi, 26 februarie, într-o conferință de presă, deputatul PNL Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL din Camera Deputaților.

26 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Victor Ponta și PSD se pregătesc de opoziție și colecționează panglici!

PSD se pregătește de opoziție, iar toate acțiunile Guvernului condus de Victor Ponta demonstrează clar acest plan. Chiar astăzi, când sora sa a fost chemată la DNA într-un dosar de corupție, Victor Ponta se prefăcea că subiectul nu există și tăia vesel o panglică, a precizat deputatul Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL din Camera Deputaților, într-o conferință de presă organizată astăzi, 26 februarie 2015.

26 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD îi tratează cu cinism și în bătaie de joc pe foștii deținuți politici

Simțind că pierd puterea, liderii PSD vin cu o nouă șmecherie. După ce în campaniile electorale Victor Ponta și PSD au promis de toate pentru toți, au dat chiar și legi care să le întărească promisiunile, dar nu le-au bugetat și aplicat niciodată, pentru că nu aveau acest lucru în intenție, acum vin și prorogă termenul de aplicare pentru perioada în care PSD nu va mai fi la guvernare.

25 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD pune, din nou, piedici justiției!

Votul de ieri privind solicitarea DNA de arestare preventivă a deputatului Elena Udrea – 170 de voturi „pentru” și 118 de voturi „împotrivă”, ne-a dovedit, dacă mai era nevoie, caracterul duplicitar, demagogia și minciuna marca PSD, care și-a mobilizat deputații în încercarea de a bloca cererea venită din partea justiției.

24 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
Rovana Plumb fuge de cetățeni și de Parlament!

Doamna ministru Rovana Plumb fuge, de peste cinci luni, de Parlament. Nu înțelegem încăpățânarea doamnei ministru de a nu se prezenta în fața Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților, pentru a discuta despre problemele reale ale românilor, politicile ministerului pe care îl conduce și pentru a prezenta soluțiile pe care le are pentru rezolvarea problemelor multiple din domeniu, de la politici care să susțină angajatorii să creeze noi locuri de muncă, la salarizarea din România, viitorul sistemului de pensii, demografie, protecția și susținerea copilului sau a celorlalte categorii vulnerabile.

17 februarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PNL
Moțiune simplă: "PSD guvernează la negru! Totul pentru PSD, nimic pentru cetățean!"

Grupul Parlamentar al Partidului Național Liberal din Camera Deputaților va depune săptămâna viitoare moțiunea simplă intitulată "PSD guvernează la negru!

5 februarie 2015 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat Ludovic Orban, lider al Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului PNL, și doamna deputat Claudia Boghicevici, vicelider al Grupului PNL, vor susține joi, 5 februarie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etaj 2).

5 februarie 2015
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Domnul Ciorbea doarme mai profund ca ursul intrat în hiberbare!

Domnule Avocat al Poporului, trezirea! Ați dormit destul! E momentul să acceptați ideea că trebuie să mai și munciți! Că trebuie să vă dați jos din pat și să mergeți la serviciu.

23 ianuarie 2015 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
PSD desființează instituții funcționale pentru a-și angaja membrii de partid!

Grupul Parlamentar al PNL a adresat, în data de 22 decembrie 2014, Avocatului Poporului, o cerere de sesizare a Curții Constituționale cu excepția de neconstituționalitate a OUG nr. 86/2014, adoptată de Guvern în data de 17.12.2014.

22 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Bugetele Muncii și Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2015 - cârpeli ale Guvernului Ponta

Partidul Național Liberal a votat împotriva bugetelor prezentate astăzi în Comisiile reunite pentru Muncă și Protecție Socială din Parlament, respectiv împotriva Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2015 și a Bugetului Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

16 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Rovana Plumb fuge de Comisia pentru muncă din Camera Deputaților

Am solicitat în repetate rânduri, din partea Grupului parlamentar al PNL, și în conformitate cu prevederile art. 54 alin (2) din Regulamentul Camerei Deputaților, participarea ministrului Muncii la Comisia pentru muncă și protecție socială, pentru a pune în dezbatere activitatea și strategia ministerului pe care îl coordonează. Ultima invitație oficială a fost lansată în data de 2 septembrie 2014, dar până în momentul de față nici aceasta nu a fost onorată.

9 decembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
CIFRELE DOMNULUI PONTA VIII - 80 de zile fără manuale pentru elevii din clasele I-a și a II-a – Copiii, batjocoriți de incompetența instituțiilor și lăcomia editurilor

Este deja bine știut faptul că elevii din clasele întâi și a doua au început școala fără manuale. Iată că astăzi sunt 80 de zile de când aceștia învață după foi, fișe, planșe de lucru, pe care învățătorii, din bani proprii sau din banii părinților, le-au pregătit pentru a suplini lipsa manualelor, deoarece programa s-a schimbat și elevii nu au putut învăța nici după manuale vechi.

3 decembrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
CIFRELE DOMNULUI PONTA

Așteptăm de câteva luni bune ca premierul Victor Ponta să prezinte bugetul României pentru 2015. Și tot așteptăm. Scuze din partea domniei sale și a purtătorilor săi de cuvânt am primit cu nemiluita.

25 noiembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnii deputați Răzvan Mironescu și Lucian Bode, precum și doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 12.00, o conferință de presă având ca temă subiecte de actualitate din sectorul energetic (sala Grupului PNL, etaj 2).

25 noiembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
Femeia - o marfă și un obiect în viziunea lui Victor Ponta

În opinia ministrului Finanțelor Publice și a ministrului Bugetului, femeia este doar o marfă, o marfă ce poate fi pusă în vitrină: dai un ban, consumi produsul, banul se duce la bugetul statului și toată lumea este fericită! Mai puțin femeia, care în cele mai multe cazuri este o persoană vulnerabilă, la limita sărăciei sau o victimă a traficului de persoane! Asta este România lui Victor Ponta, România PSD!

10 noiembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
Plătim avioane, cazare și diurnă pentru ca Titus Corlățean să arate bine la poză!

Ministrul Afacerilor Externe, domnul Titus Corlățean, ne face din nou dovada incompetenței sale și ne spune că, pentru completarea birourilor secțiilor de votare din străinătate până la 7 (numărul complet de membri), MAE asigură personal suplimentar, fie din misiuni, fie din Centrală, adică de la sediul MAE de la București! Domnul Corlățean ar trebui să știe că reprezentanții misiunilor diplomatice au fost cam toți prezenți în secțiile de votare de pe teritoriul aferent misiunii. Ei au fost președinți și/sau vicepreședinți ai secțiilor de votare. Pentru această suplimentare, domnul Corlățean va trimite oameni de la București, din Centrală. Cu alte cuvinte, vom plăti avioane, cazare și diurnă pentru ca Titus Corlățean să arate bine la poza de final!

7 noiembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
CIFRELE DOMNULUI PONTA VI
25% din cuplurile din România hulite de guvernarea Ponta pentru că nu pot avea copii

Când doi îți spun că ești beat, te duci la culcare! Când o țară întreagă îți spune că ai greșit, îți ceri scuze și te retragi de pe scena politică! Dacă nu faci asta, ori ești culmea impertinenței, ori îi disprețuiești total pe oameni!

20 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Firea: Cei care nu au copii nu pot fi Președinte!
Oare Ion Iliescu ce ar spune?

Declarațiile doamnei Gabriela Vrânceanu Firea, conform cărora oamenii care nu au copii sunt răi și nu au drepturi depline, ne-au oripilat pe toți, acestea fiind inadmisibile și lovind puternic un important segment de cetățeni care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate.

8 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
În România, la fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare! - Așa da țară europeană!

În România guvernată de domnul Victor Ponta, peste 40% din tineri nu au un loc de muncă, pensionarii trăiesc la limita subzistenței încercând să se descurce cu 160€ pensia medie, asistaților social nu li se dă nicio șansă iar nevoile unui copil trebuie satisfăcute cu inadmisibila sumă de 42 lei pe lună.

7 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Ancuța Pocora (Grup PNL)
Ponta cere voturi acum pentru "gogoșile" de la anul!

Văzând promisiunile ministrului Muncii din ultima perioadă, ajung la concluzia că domnia sa a devenit principalul agent electoral în campania pentru prezidențiale a lui Victor Ponta, iar ministerul pe care îl conduce a ajuns pusculița electorală a acestuia. Iată cum, deodată, în mijlocul campaniei electorale, auzim promisiuni făcute pe bandă rulantă, de genul: pensiile, salariile și indemnizațiile persoanelor cu dizabilități vor crește în 2015.

6 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grupul parlamentar al PNL)
Victor Ponta, pionul central într-un scandal uriaș. Să se retragă din cursa pentru prezidențiale!

Pe zi ce trece, pe măsură ce apar informații noi devine din ce în ce mai clar de ce PSD și Victor Ponta s-au grăbit să suspende activitatea Senatului și Camerei Deputaților până după alegerile prezidențiale: nume grele din PSD, până la premierul Victor Ponta și Adrian Năstase sunt menționate în ceea ce pare a fi cel mai mare caz de corupție la nivel înalt, cazul licențelor Microsoft.

1 octombrie 2014 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
795 lei pensia medie – lipsa de speranță a pensionarilor din România

Stimați colegi,

Declarația mea politică de astăzi face parte din lungul șir al declarațiilor privitoare la realitățile românilor, la cifrele domnului Ponta, despre care acesta nu dorește să vorbească.

30 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
CIFRELE DOMNULUI PONTA- 3
293 lei/luna indemnizația pentru persoanele cu handicap grav – bătaia de joc a guvernanților

Declarația mea politică de astăzi face parte din lungul șir al declarațiilor privitoare la realitățile românilor, la cifrele domnului Ponta, despre care acesta nu dorește să vorbească.

23 septembrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Cifrele domnului Ponta: 42 lei/lună alocația pentru copii sau cum să-ți bați joc de viitorul României!

Doamna Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, susține, săptămânal, o declarație politică cu tema “Cifrele lui Ponta”. Astăzi, miercuri, 17 septembrie a.c, doamna deputat a abordat problema alocațiilor de stat pentru copii al cărui nivel actual este de doar 42 de lei/lună, echivalentul a 9 euro.

17 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Doamna deputat Lucia Varga (PNL), domnul deputat Gabriel Andronache (PNL), împreună cu doamna deputat Valeria Schelean (PDL) și cu doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 17 septembrie, începând cu ora 9.30, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, etajul 2.

16 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
“Colegiul fără Bac Andronescu-Pricopie”, afacere cu premeditare încă din 2011 sau Cum să creăm “una dintre cea mai frumoasă școală” din lume!

Ecaterina Andronescu și discipolul său, Remus Pricopie, slujesc interesul facultăților private și lovesc în învățământul liceal. Toate acestea pe banii părinților! Și din 2011 tot încearcă să promoveze aceste reglementări!

16 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

Domnul deputat Theodor Nicolescu (PNL), împreună cu domnul deputat Tinel Gheorghe, liderul Grupului parlamentar al PDL, și cu doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, vor susține miercuri, 10 septembrie, începând cu ora 10.30, o conferință de presă (sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

9 septembrie 2014
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
CIFRELE DOMNULUI PONTA

Stimați colegi, Victor Ponta vorbește mult. Peste tot, de la televiziuni, la mediul online. Vorbește despre toate și despre nimic, în același timp.

9 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Grupului parlamentar al PNL, și de domnul deputat Tinel Gheorghe, lider al Grupului Parlamentar al PDL, vor susține astăzi, 8 septembrie, începând cu ora 15.45, o declarație de presă la finele ședintei reunite a celor două grupuri parlamentare ale Alianței Creștin-Liberale (sala Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

8 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupurile parlamentare ale PNL și PDL

În cadrul conferinței de presă de astăzi, 3 septembrie, susținută de domnul deputat Tinel Gheorghe, liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Theodor Nicolescu, membru al Grupului parlamentar al PNL și membru al Comisiei juridice a Camerei Deputaților, și doamna deputat Cristina Pocora, a fost abordată tema migrației politice, precum și pârghiile legale de care Opoziția va face uz pentru a opri acest abuz, acest atentat la democrație și statul de drept.

3 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu liderul Grupului parlamentar al PDL, domnul deputat Tinel Gheorghe, și doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL), vor susține miercuri, 3 septembrie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala “Spiru Haret”, nivel P).

2 septembrie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnii deputați Theodor Nicolescu, Gabriel Andronache și Bogdan Țîmpău, alături de doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL), vor susține marți, 2 septembrie, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

2 septembrie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Un guvern care nu investește în tineri este un guvern care omoară viitorul!

Ziua Mondială a Tineretului se sărbătorește în fiecare an, pe 12 august.

14 august 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Premierul “copy- paste” lovește din nou! Români, înregistrați-vă la OSIM chiar și bilețelele de dragoste!

Acuzat în mai multe rânduri că, în loc să muncească, preferă să copieze, premierul Victor Ponta a trecut la o nouă fază a carierei sale politice: acum se inspiră gratis de la electorat pentru a-și construi oferta prezidențială din toamnă, acest lucru neînsemnând că promisiunile lui se vor și realiza.

25 iulie 2014 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Premierul “copy- paste” lovește din nou!
Români, înregistrați-vă la OSIM chiar și bilețelele de dragoste!

Acuzat în mai multe rânduri că, în loc să muncească, preferă să copieze, premierul Victor Ponta a trecut la o nouă fază a carierei sale politice: acum se inspiră gratis de la electorat pentru a-și construi oferta prezidențială din toamnă, acest lucru neînsemnând că promisiunile lui se vor și realiza.

25 iulie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Apel la decență către “candidatul obligatoriu al dreptei”

Nu știu dacă, într-o zi, votul va deveni obligatoriu pentru cetățenii români, deși discuțiile există de multă vreme. Ceea ce știu este că, în ultimele zile, unii oameni politici sunt pe cale să inventeze “candidatul obligatoriu al dreptei”.

22 iulie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL va susține, luni, 19 mai, începând cu ora 11.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

19 mai 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Deputatul Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL: „Cerem PSD să lase Justiția să funcționeze liber”

Doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al Partidului Național Liberal, critică acțiunile majorității parlamentare controlată de PSD care a blocat marți, 6 mai, cererea de arestare preventivă a deputatului Florin Popescu.

6 mai 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, doamna deputat Cristina Pocora, și domnul deputat Eugen Nicolăescu, vor susține marți, 6 mai, începând cu ora 13.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

6 mai 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, alături de doamna deputat Cristina Pocora, și de doamna deputat Alina Gorghiu, vicelider al Grupului parlamentar al PNL vor susține luni, 5 mai, începând cu ora 15.00, o conferință de presă (sala Grupului PNL din Camera Deputaților, etajul 2).

5 mai 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamnele deputat Cristina Pocora și Alina Gorghiu (PNL), împreună cu doamna Renate Weber, europarlamentar PNL, vor susține miercuri, 23 aprilie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă pe tema unor inițiative legislative (sala Grupului PNL, etaj 2).

22 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, doamna deputat Lucia Varga și domnul deputat Ioan-Cristian Chirteș vor susține luni, 14 aprilie., începând cu ora 14.00, la Sala Grupului PNL din Camera Deputaților (etajul 2), o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor proiecte legislative inițiate de către parlamentarii liberali.

14 aprilie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Domnul deputat George Scutaru, lider al Grupului parlamentar al PNL, doamnele deputat Cristina Pocora și Lucia Varga, și domnul deputat Nini Săpunaru vor susține miercuri, 9 aprilie, începând cu ora 11.30, la sala Grupului PNL din Camera Deputaților (etajul 2), o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali.

8 aprilie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Parlamentarii liberali se opun desființării unui număr de 30 de judecătorii și parchete de pe lângă judecătorii:
„Inițiativa Guvernului va îngreuna accesul la justiție pentru un milion de români”

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 7 aprilie, domnii deputați PNL Ioan Cupșa și Theodor Nicolescu, membri ai Comisiei juridice, de disciplină și imunități, alături de doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, au făcut publică poziția Partidului Național Liberal care se opune aprobării tacite, în Camera Deputaților, a Proiectului de Lege privind desființarea unor instanțe judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea (PL-x nr. 33/2014).

7 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, doamna deputat Cristina Pocora și domnii deputați Horia Cristian, Theodor Nicolescu și Ioan Cupșa, vor susține luni, 7 aprilie, începând cu ora 14.00, o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali (sala Grupului PNL, etaj 2).

7 aprilie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Victor Ponta, Regele Păcălelilor

Astăzi, de 1 aprilie, aș vrea să mă refer la cea mai mare păcăleală a românilor pe acest an: Guvernul Ponta 3. Aș începe prin a observa ceea ce vede tot mai multă lume: de când s-a instalat la putere noul guvern PSD-PC-UNPR-UDMR, pentru români este 1 aprilie în fiecare zi.

1 aprilie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu parlamentarii Florica Cherecheș, Elena Uioreanu, Mircea Roșca și Bogdan Țîmpău vor susține miercuri, 26 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă. În cadrul acesteia vor fi prezentate mai multe inițiative legislative inițiate de parlamentarii liberali (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

26 martie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)

Alături de alți doi colegi liberali, săptămâna aceasta am depus o inițiativă legislativă de modificare a Legii nr.119/1996 cu privire la actele de stare civilă, republicată cu modificările și completările ulterioare.

20 martie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu doamnele deputat Cristina Pocora și Lucia Varga și domnul deputat Stelian Dolha vor susține miercuri, 12 martie, începând cu ora 11.00, o conferință de presă. Tema o reprezintă prezentarea unor inițiative legislative inițiate de către parlamentarii liberali (sala Grupului PNL, etaj 2).

12 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului parlamentar al PNL, domnul deputat George Scutaru, alături de doamna deputat Cristina Pocora, și de domnul deputat Eugen Nicolăescu vor susține miercuri, 5 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă (sala Grupului PNL, etajul 2).

5 martie 2014
  ANUNȚ DE PRESĂ

Doamna deputat Cristina Pocora și domnul deputat Ionuț Stroe (Grup PNL) vor susține marți, 4 februarie, începând cu ora 10.30, o conferință de presă pe tema participării delegației României la prima sesiune din acest an a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) (sala Grupului PNL, etaj 2).

4 februarie 2014
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL
Doamnele liberale din Camera Deputaților lansează campania
"DIN SUFLET PENTRU COPII - GESTURI MICI PENTRU O BUCURIE MARE!"

Doamnele din Grupul parlamentar al PNL lansează, în luna decembrie, campania "Din suflet pentru copii - gesturi mici pentru o bucurie mare!". Această acțiune caritabilă este dedicată tuturor copiilor, iar primul eveniment va avea loc mâine, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, la Centrul de plasament "Pinocchio" din sectorul 3, București.

5 decembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Persoanele cu dizabilități au nevoie de respect și susținere!

Astăzi, 3 decembrie 2013, celebrăm Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități. Acești oameni sunt, în general, uitați sau invizibili în comunitățile lor dezrădăcinate. Măsurile pentru asistență și pentru protecție satisfac foarte rar nevoile lor specifice.

3 decembrie 2013 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PNL, domnul George Scutaru, împreună cu parlamentarii Theodor Nicolescu, Teodor Atanasiu, Florica Cherecheș și Cristina Pocora vor susține miercuri, 20 noiembrie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă. În cadrul acesteia vor fi prezentate mai multe propuneri legislative inițiate de parlamentarii liberali (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL , etaj 2).

20 noiembrie 2013
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Domnul deputat George Scutaru, liderul Grupului parlamentar al PNL, împreună cu doamna deputat Cristina Pocora, purtător de cuvânt al partidului, și cu domnul deputat Virgil Guran au susținut astăzi, 6 noiembrie, o conferință de presă în care au prezentat două inițiative legislative aparținând parlamentarilor liberali.

6 noiembrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina-Ancuța Pocora
Taxele românilor din afara țării trebuie reduse!

Scăderea de la 90 de euro la 10 euro a taxei pentru înscrierea certificatelor de naștere și de căsătorie eliberate de autoritățile străine în registrele de stare civilă românești, 15 euro în loc de 40 pentru eliberarea unui titlu de calatorie, 26 euro în loc de 40 pentru eliberarea unui pașaport electronic sau temporar, scăderea cu 10 euro/pagină pentru efectuarea unei traduceri din sau în limba română, diminuarea cu 40 de euro a taxei pentru încheierea căsătoriei la misiunile diplomatice și oficiile consulare între cetățeni români, 15 euro în loc de 45 pentru înregistrarea cererii de eliberare a unui duplicat după certificatele de stare civilă românești.

2 aprilie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora (Grup PNL)
Și românii care se află în afara României au nevoie de respect și ajutor din partea țării lor!

Încep această declarație politică prin a spune că este nevoie de o intervenție, în sensul de reducere, asupra taxelor percepute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României din exterior pentru serviciile prestate persoanelor fizice și juridice române.

19 martie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la doamna deputat Cristina Pocora

E nevoie de mai mult pentru o protecție reală a victimelor violenței domestice

Violența asupra femeilor este o realitate dramatică și regretabilă pentru multe femei din România. Indiferent de forma de manifestare, esențială este garantarea unui cadru legislativ și instituțional coerent pentru a răspunde acestui flagel, pentru a găsi cele mai bune modalități de evidențiere a fenomenului și de reacție la o problemă care nu este doar a victimelor, ci care se răsfrânge asupra funcționării și sănătății familiale și a societății în ansamblu.

12 martie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Cristina Pocora
Poliția nu va mai veni la ușă ca să ne verifice atunci când suntem în concediu medical

În 2010, Guvernul Boc introducea o nouă aberație legislativă, aparent minoră față de marile aberații ale puterii portocalii, o aberație, însă, cu o importantă risipă financiară.

6 martie 2013 detalii
 

Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mercredi, 4 octobre 2023, 19:24
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro