Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (dep.)
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ion Ștefan > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Ion Ștefan (neafiliat)
Destinul PSD Vrancea și al deputatului Nicușor Halici, legat iremediabil de proiecte pe care le-au abandonat

PSD și parlamentarul social-democrat aspirant la a ocupa locul liber lăsat de baron se zvârcolesc să caute proiecte pe care să le ”călărească”, cum că ar fi ale lor.

Deputatul Nicușor Halici, după ce în guvernarea Dragnea-Dăncilă a hăcuit Legile Justiției, iată că acum ar vrea să revină la conducerea județului, în încercarea de a trezi din moarte clinică PSD, și își arogă merite necuvenite pentru DN2L Soveja-Lepșa, drum cunoscut drept Coașa. Memoria lui Halici reține în mod eronat faptul că de drumul acesta și-ar lega destinul PSD, după ce ar fi început demersurile de reabilitare în 2014. De atunci, pe acest drum, PSD nu a făcut decât să monteze o plăcuță cu ”drum închis” și nu a mișcat nicio frunză. Îi bat obrazul deputatului pesede și îi reamintesc că el și ceilalți pesediști vrânceni nu au votat niciun amendament depus de parlamentarii liberali pentru proiecte de investiții în Vrancea.
De asemenea, îi mai reamintesc că proiectul a fost deblocat în Guvernarea liberală Ludovic Orban, când în 2020, s-au parafat toate avizele la Ministerul Transporturilor pentru a se începe, efectiv, lucrările. Reabilitarea drumului Soveja-Lepșa va începe efectiv în luna aprilie a acestui an. Constructorul anunță că primii 6 kilometri se vor moderniza dinspre Lepșa și că va fi o lucrare de amploare care va respecta toate normele în vigoare.
Asta trebuie să afle vrâncenii, informații corecte despre stadiul lucrărilor pe acest drum, atât de discutat în ultimele zile și pe modernizarea căruia se bat cu pumnul în piept pesediștii.
Dacă vrea să arate că într-adevăr îi pasă de vrânceni și de drumurile pe care aceștia circulă, deputatul PSD Nicușor Halici poate discuta cu al său coleg Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, să aloce bani pentru reabilitarea DN23 Focșani-Brăila, un drum de 89 de kilometri, care se află într-o stare avansată de degradare și care pune în pericol viața participanților la trafic. De asemenea, pentru că se arată interesat de starea infrastructurii rutiere din Vrancea, și în zona Vintileasca mai sunt lucrări de realizat pe drumul național, care au fost sistate de actualul Guvern din care PSD face parte, invocând lipsă de fonduri. E foarte ușor să arăți că ai demarat un proiect în derulare și care va fi finalizat, decât să te zbați să atragi noi fonduri pentru vrâncenii care te-au trimis în Parlament. Dar, deputatul Nicușor Halici a avut un ”profesor” bun în manipulare și minciuni gogonate, pe Marian Oprișan.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 14 iulie 2024, 0:27
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro