Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Alina-Elena Tănăsescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la doamna deputat Alina-Elena Tănăsescu (Grupul parlamentar al PSD)
Klaus, românii așteaptă o dezbatere reală!

Este deja evident pentru toată lumea faptul că, din nefericire pentru România, nu vom avea o dezbatere reală între candidatul PSD, Viorica Dăncilă, și președintele Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL.

În ciuda eforturilor staff-ului de campanie al doamnei Dăncilă de a-i aduce pe cei doi candidați în fața electoratului, așa cum era normal să se întâmple, Klaus Iohannis dovedește că nu are curajul necesar pentru o confruntare.
După cinci ani de mandat în care a fost absent, Klaus Iohannis alege să lipsească și de la dezbaterile cu Viorica Dăncilă, contracandidatul trimis de români în turul al doilea, care va avea loc în data de 24 noiembrie.
Fugind de dezbaterile reale, președintele Klaus Iohannis încearcă să ascundă faptul că mandatul său a fost un eșec total, atât în plan intern, cât și pe plan extern. Preferă să stea închis în Palatul Cotroceni și să meargă doar la evenimente unde știe de la început cine sunt jurnaliștii prezenți, care sunt subiectele și care sunt întrebările ce-i vor fi adresate. Se pot numi oricum aceste evenimente, dar în niciun caz ele nu sunt dezbateri. Cine dezbate? Klaus cu Iohannis, iar întrebările le pune Werner?! Așa ceva este nu doar jenant pentru orice candidat cu pretenții, dar este jignitor față de alegătorii care încă așteaptă să afle răspunsuri la anumite întrebări care îl vizează pe președintele Iohannis și mandatul său.
În ciuda justificărilor aberante pentru care refuză o confruntare cu candidatul PSD, motivul principal pentru care Klaus Iohannis fuge de o dezbatere este acela că, atunci când tragi linie, președintele nu are nicio realizare în cinci ani. Dacă-i analizezi mandatul, președintele Iohannis bifează un mare zero la capitolul realizări! A recunoscut chiar el acest lucru atunci când a declarat că cea mai mare realizare a sa a fost doborârea Guvernului PSD. Cu asta te lauzi ca președinte după cinci ani de mandat? Cu rezultatul unei moțiuni?
Klaus Iohannis este de-a dreptul patetic, iar eu am convingerea că mulți dintre alegători îl vor sancționa extrem de aspru la votul din 24 noiembrie. Am încredere că mulți români nu vor vota pentru un candidat laș, fără viziune și care timp de cinci ani a jucat rolul de întâiul turist al țării.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 februarie 2023, 14:46
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro