Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Adrian Todor > Press releases Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Adrian Todoran (Grupul parlamentar al PMP)

Deputatul PMP, Adrian Todoran, ia atitudine privind propunerile de modificare a Codului Penal și de Procedură Penală care favorizează anumite anomalii legislative:

“Este suficient să ne gândim la o singură modificare avută în vedere, pentru a avea imaginea unui tablou terifiant. De pildă, datele informatice obținute de anchetatori, dacă nu au legătură cu infracțiunea pentru care are loc urmărirea penală, se șterg definitiv și nu pot fi folosite în alte dosare și pentru a dovedi fapte penale. Asta înseamnă că, dacă procurorul descoperă pe calculatorul unui urmărit penal pentru atacarea site-urilor unor instituții publice, să zicem, probe care l-ar incrimina pe acesta din urmă de pedofilie, viol, omor, trafic de organe, terorism sau orice alte infracțiuni extrem de grave, omul legii trebuie să le șteargă și să pretindă că nu a văzut nimic.
Am dat doar un exemplu din ceea ce ne pregătesc cei de la putere. Ne așteaptă zile luminoase, e limpede. Îi asigur pe cetățeni de votul meu împotriva unor astfel de anomalii legislative”, a conchis domnul deputat Adrian Todoran.
Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 7 february 2023, 17:00
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro