Curriculum Vitæ
Communiques de presse
Activité parlementaire
2016-2020 (dep.)
initiatives legislatives
questions et interpellations
motions
discours
vote
declaration de fortune
declaration d'interêts
 
Vous êtes ici: Home > Législature 2016-2020 > Chambre des Députés > Adrian Todor > Communiqués de presse Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Adrian Todoran (Grupul parlamentar al PMP)

Deputatul PMP, Adrian Todoran, ia atitudine privind propunerile de modificare a Codului Penal și de Procedură Penală care favorizează anumite anomalii legislative:

“Este suficient să ne gândim la o singură modificare avută în vedere, pentru a avea imaginea unui tablou terifiant. De pildă, datele informatice obținute de anchetatori, dacă nu au legătură cu infracțiunea pentru care are loc urmărirea penală, se șterg definitiv și nu pot fi folosite în alte dosare și pentru a dovedi fapte penale. Asta înseamnă că, dacă procurorul descoperă pe calculatorul unui urmărit penal pentru atacarea site-urilor unor instituții publice, să zicem, probe care l-ar incrimina pe acesta din urmă de pedofilie, viol, omor, trafic de organe, terorism sau orice alte infracțiuni extrem de grave, omul legii trebuie să le șteargă și să pretindă că nu a văzut nimic.
Am dat doar un exemplu din ceea ce ne pregătesc cei de la putere. Ne așteaptă zile luminoase, e limpede. Îi asigur pe cetățeni de votul meu împotriva unor astfel de anomalii legislative”, a conchis domnul deputat Adrian Todoran.
Adresse postale: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucarest, Roumanie mardi, 7 février 2023, 16:18
Téléphone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro