Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
luări de cuvânt în ședințele Biroului permanent
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Adrian-Mihăiță Todoran > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Adrian Todoran (Grupul parlamentar al PMP)

Deputatul PMP, Adrian Todoran, ia atitudine privind propunerile de modificare a Codului Penal și de Procedură Penală care favorizează anumite anomalii legislative:

“Este suficient să ne gândim la o singură modificare avută în vedere, pentru a avea imaginea unui tablou terifiant. De pildă, datele informatice obținute de anchetatori, dacă nu au legătură cu infracțiunea pentru care are loc urmărirea penală, se șterg definitiv și nu pot fi folosite în alte dosare și pentru a dovedi fapte penale. Asta înseamnă că, dacă procurorul descoperă pe calculatorul unui urmărit penal pentru atacarea site-urilor unor instituții publice, să zicem, probe care l-ar incrimina pe acesta din urmă de pedofilie, viol, omor, trafic de organe, terorism sau orice alte infracțiuni extrem de grave, omul legii trebuie să le șteargă și să pretindă că nu a văzut nimic.
Am dat doar un exemplu din ceea ce ne pregătesc cei de la putere. Ne așteaptă zile luminoase, e limpede. Îi asigur pe cetățeni de votul meu împotriva unor astfel de anomalii legislative”, a conchis domnul deputat Adrian Todoran.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti marți, 7 februarie 2023, 19:56
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro