Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.gladvarga.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Glad-Aurel Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Glad-Aurel Varga (Grup PNL)
PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă!

PSD pedepsește studenții pentru că au ieșit în stradă și dorește să modifice ordonanța de urgență care reglementează călătoriile gratuite cu trenul pentru studenți. Deși a profitat de această ordonanță pentru a-și face propagandă, acum PSD s-a răzgândit și vrea să limiteze numărul călătoriilor gratuite pentru studenți.

Voi vota împotriva modificării care limitează călătoriile gratuite pentru studenți doar pe distanța dintre localitatea de domicilu și cea în care studiază. Cred cu tărie că studenții merită să beneficieze de această facilitate gratuită, fără restricții. Însă, după cum ne-am obișnuit deja, Partidul Social Democrat face abstracție de corectitudine și continuă să sancționeze, sub diverse forme, românii care au participat la proteste.
Susțin amendamentul de a acorda gratuitate călătoriilor cu trenul și pentru elevi. Rămâne de văzut dacă PSD va intenționa sau nu să sancționeze și elevii, limitându-le această facilitate.
Sper ca parlamentarii PSD care au promovat în zona online acest demers, în forma lui originală, să voteze în consecință de cauză și să nu se răzgândească.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 1 decembrie 2022, 2:55
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro