Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.gladvarga.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Glad-Aurel Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
Dezinteres total din partea Ministerului Transporturilor față de Aeroportul Arad!

Situația Aeroportului din Arad este bine cunoscută și este una dintre marotele PSD Arad. Parlamentarii PSD, aflați în pierdere de viteză după eșecul răsunător de a atrage finanțări pentru sistemul de sănătate din Arad (de fapt, n-au mișcat niciun deget pentru asta), lansează baloane de săpun, împăunându-se cu preocuparea lor. Nimic din ceea ce afirmă nu are un suport real.

Am solicitat Ministerului Transporturilor, referitor la posibilitatea dezvoltării unor rute noi, un răspuns clar, în scris. Răspunsul a fost fără echivoc:
“Începând cu luna octombrie a anului trecut, flota companiei (Tarom) a fost diminuată cu un număr de două aeronave, astfel încât poziția noastră (a Ministerului Transporturilor) nu poate fi decât una rezervată în ceea ce privește dezvoltarea de noi rute”.
Cu toate acestea, parlamentarii PSD de Arad încearcă să acumuleze capital de imagine, jonglând cu ideea identificării soluțiilor pentru atragerea unor companii aeriene care să opereze pe aeroportul din Arad. Invit parlamentarii PSD să detalieze punctual aceste soluții pe care le-au găsit, împreună cu directorul general al Autorității Aeronautice Civile din România.
În urma declarațiilor recente ale senatorului PSD de Arad, am senzația că parlamentarii social-democrați fie nu sunt informați cu privire la deciziile și acțiunile ministerelor din Guvernul PSD-ALDE, fie, pur și simplu, nu au niciun interes real în a identifica soluții pentru revitalizarea Aeroportului Arad.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti sâmbătă, 10 decembrie 2022, 3:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro