Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.gladvarga.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Glad-Aurel Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domul deputat Glad Varga (Grup PNL)
“O scrisoare pierdută” - în varianta domnului ministru al Mediului

Am adresat ministrului Mediului întrebări distincte privind taxa de gestionare a deșeurilor (http://www.cdep.ro/interpel/2017/r46A.pdf) și privind ordonanța de urgență privind Taxa Fondului de Mediu. Ținând cont de faptul că era vorba despre majorările tarifelor de salubritate, de colectarea și transportul deșeurilor era firesc și de bun simț ca domnul ministru al Mediului să răspundă cu profesionalism și promptitudine întrebărilor adresate de către un parlamentar.

Deși scrisorile sunt transmise la momente diferite și abordează subiecte diferite, ministrul Mediului, Daniel Constantin, a evitat să îmi răspundă punctual, atrăgându-mi atenția prin scrisoarea nr. 897/DC/28.02.2017 (http://www.cdep.ro/interpel/2017/r46A.pdf) că mi-a răspuns prin adresa nr.898/DC/2016 - număr ulterior și datată anul trecut (!!!!). În conformitate cu un nivel elementar de logică, aceasta din urmă ar fi trebuit să ajungă înaintea celeilalte (ca să poți face referire la ea), însă, până la acest moment, nu mi-a fost comunicată. În consecință, nu am primit răspunsuri la întrebările puse.
Pentru a evita situații de genul “O scrisoare pierdută”, îi recomand domnului Daniel Constantin și consilierilor săi să trateze cu seriozitate întrebările adresate de parlamentari, care, de multe ori, au la origine nelămuriri ale cetățenilor sau ale factorilor implicați direct în gestionarea problemelor de mediu semnalate. Domnilor guvernanți, dacă vi se pare că întrebările sunt similare, mai citiți-le o dată! Poate așa veți reuși să surprindeți diferențele și să emiteți acte normative clare!

Răspuns ministrul Mediului

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 1 decembrie 2022, 2:06
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro