Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.gladvarga.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Glad-Aurel Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Glad Varga (Grup PNL)
Glad Varga (PNL): „Războiul politic din interiorul PSD îl vedem, îl resimțim. Dar ce facem cu România?”

Deputatul arădean Glad Varga acuză faptul că, din cauza setei de putere, PSD a sacrificat România.

„Nu ne interesează nici un război în interiorul vreunui partid, atât timp cât nu afectează bunul mers al societății. Dar, în urma acestui război rămâne o mare «victimă colaterală», iar aceasta este poporul român. Instituțiile statului sunt blocate, toată activitatea este paralizată: actele stau nesemnate, investițiile sunt în aer, fiecare se uită ba la partid, ba la guvern. Epurările reciproce duc la intimidarea celor cu drept de semnătură, iar rezultatul imediat este că România pierde practic un an. Programele guvernamentale sunt blocate, cele europene la fel, nimeni nu își asumă riscuri, nimeni nu poate enunța certitudini. Acesta este rezultatul crizei politice, rezultatul care îi afectează pe români”, a afirmat Glad Varga.
„Din respect pentru cei care ne-au votat, ne-am prezentat astăzi în Parlament. Din respect pentru interesele românilor, n-am participat la vot, la această moțiune de cenzură, pentru că scopul ei nu era de a înlocui un guvern, ci de a regla niște conturi, de a plăti niște polițe. Am fost prezent în Parlament, împreună cu colegii mei, dar n-am votat pentru a nu fi complici la acest atac frontal la adresa cetățenilor. Nu contabilizez cine a câștigat, dar știu sigur cine a pierdut: România”, a completat Glad Varga, deputat PNL în Parlamentul României.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 1 decembrie 2022, 3:15
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro