Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
www.gladvarga.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Glad-Aurel Varga > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
privind participarea la cea de-a 6-a Conferință Globală a Tinerilor Parlamentari (Asuncion, Paraguay, 9 – 10 septembrie 2019)

În perioada 9 – 10 septembrie 2019, la Asuncion, Paraguay, Uniunea Interparlamentară în colaborare cu Congresul Național al Republicii Paraguay va organiza cea de-a 6-a Conferință Globală a Tinerilor Parlamentari.

La aceste lucrări vor participa din partea Camerei Deputaților doamna deputat Ionela Viorela DOBRICĂ (PSD), vicepreședintă a Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, și domnul deputat Glad-Aurel VARGA (PNL), membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic.
Tema generală a conferinței din acest an este Realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) și consolidarea statutului tinerilor prin creșterea bunăstării.
În proiectul de agendă al conferinței sunt incluse pentru dezbatere subiecte precum: bunăstarea și fericirea ca elemente de bază ale ODD; studii de caz privind elaborarea politicilor în sprijinul bunăstării și impactul bunăstării și fericirii asupra consolidării statutului tinerilor; măsurarea bunăstării și fericirii, precum și punerea în aplicare a politicilor în sprijinul bunăstării.
Concluziile principale ale evenimentului și recomandările în atenția parlamentelor naționale vor fi sintetizate într-un document final.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti joi, 1 decembrie 2022, 2:00
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro