Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2016-2020 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
 
You are here: Home page > Legislature 2016-2020 > Chamber of Deputies > Silviu Vexler > Press releases Versiunea pentru printare

Silviu VEXLER
Press releases

  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Silviu Vexler (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
Yom Ha'atzmaut - Ziua Națională a Statului Israel
La mulți ani, Israel!

Se împlinesc 71 de ani de la declararea independenței. Statul Israel a fost, este și rămâne un simbol al democrației, al curajului și al inovației. O țară care a știut de fiecare dată să își protejeze cu demnitate toți cetățenii și o face în continuare, indiferent de costuri. O țară care a încurajat și sprijinit în permanență libertatea, cercetarea și dezvoltarea.

9 mai 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Silviu Vexler (Grupul parlamentar al minorităților naționale)

Solidaritate cu Statul Israel

Condamn cu toată tăria atacul abominabil și înfiorător îndreptat împotriva Statului Israel și, în primul rând, a populației civile. Ură criminală având ca țintă oameni nevinovați.

6 mai 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Silviu Vexler (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
Acte de antisemitism în România

Atacurile îndreptate împotriva memoriei unor oameni care nu mai sunt printre noi, reprezintă una dintre cele mai abjecte acte posibile. Ce motiv poate exista pentru distrugerea unor morminte? Răutatea, prostia, lipsa de educație? Ele reprezintă doar catalizatorul.

Privesc fotografiile monumentelor distruse în Cimitirul Evreiesc din Huși și nu reușesc să îmi șterg din memorie ceea ce am văzut. Ura, în cea mai mizerabilă și absurdă formă este singura explicație pe care o întrevăd pentru această crimă. Fiecare piatră funerară dărâmată este o mărturie. [...]

5 aprilie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la vicepreședintele Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel din Parlamentul României, domnul deputat Silviu Vexler (Grupul parlamentar al minorităților naționale)
privind vizita în România a domnului Yoel Hasson, vicepreședinte al Knesset-ului și coordonatorul opoziției parlamentare 26-28 septembrie 2018

La invitația domnului deputat Silviu Vexler, vicepreședinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Statul Israel din Parlamentul României și reprezentantul în Parlamentul României al Federației Comunităților Evreiești din România, în perioada 26-28 septembrie 2018, a avut loc vizita la București a domnului Yoel Hasson, vicepreședinte al Knesset-ului și coordonatorul opoziției parlamentare.

2 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Comisia pentru muncă și protecție socială
Vizita la Madrid a delegației Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților

În zilele de 18 și 19 aprilie 2018, s-a desfășurat vizita la Madrid a unei delegații a Comisiei pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților.

23 aprilie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Silviu Vexler (Grupul minorităților naționale)
Instituirea Zilei limbii și teatrului idiș - o recunoaștere a contribuției evreilor la dezvoltarea României și a culturii românești.

Parlamentul României a adoptat Legea privind instituirea Zilei limbii și teatrului idiș, proiect legislativ pe care l-am inițiat în urma dialogului deosebit de frumos cu doamna Maia Morgenstern.

5 decembrie 2017 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania tuesday, 29 november 2022, 17:00
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro