Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea Roșca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Deputatul liberal Mircea Roșca, președinte al organizației județene, alături de toți parlamentarii liberali de Prahova, au inițiat această campanie fără precedent la nivel național din dorința de a-i informa pe locuitorii acestui județ asupra beneficiilor pe care le va aduce pentru aceștia reorganizarea administrativă.
Deputatul liberal este convins că strângerea unui număr de aproximativ 65.000 de semnături pentru susținerea inițiativei "Ploiești, capitală de regiune" va cântări mult în luarea unei decizii la nivel guvernamental.
În opinia liberalului Mircea Roșca vocea cetățenilor din Prahova nu va putea fi ignorată cu atât mai mult cu cât argumentele de natură economică, socială, sau culturală sunt în avantajul acestui județ.
"Ploieștiul trebuie să fie capitală de regiune! Avem toate argumentele în acest sens: orașul este cel mai dezvoltat economic din zonă, avem o infrastructură cu mult peste media națională, atât calitativ, cât și ca număr al instituțiilor suntem cu mult peste media națională în ceea ce privește sistemul de învățământ, etc. De asemenea, județul Prahova este cel mai populat județ al României, cu o infrastructură extrem de bine pusă la punct. Să nu uităm de Valea Prahovei și orașul Sinaia - capitala turismului montan din România".
Prin intermediul acestei campanii, am vrut să atragem atenția tuturor celor implicați în desenarea granițelor viitoarelor regiuni administrative, că suntem determinați să mergem până în pânzele albe pentru a-i determina pe toți factorii implicați să nu ignore aceste realități", a declarat deputatul Mircea Roșca, președinte PNL Prahova.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti luni, 20 mai 2024, 21:24
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro