Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
2012-2016 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2012-2016 > Camera Deputaților > Mircea Roșca > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)
"PDL și-a copiat moțiunea de pe Hotnews.ro"

Grupul parlamentar al PNL a votat, astăzi, împotriva moțiunii simple inițiate de PDL și semnată de PP-DD. Fac un apel către colegii din opoziție ca pe viitor, când vor iniția astfel de moțiuni să nu se mai inspire din articole de presă.

Nu am putut să nu remarc că titlul moțiunii seamănă izbitor de bine cu cel al unui articol publicat pe Hotnews.ro în data de 11 octombrie și care sună astfel: CFR Marfă - Cronica unei privatizări încâlcite. Cu mici adaptări, acesta a devenit, în compunerea colegilor democrat-liberali, CFR Marfă - Cronica unei alte privatizari eșuate. Am constatat cu surprindere că asemănarea între cele două texte nu se rezumă doar la titlu, ci au structură și conținut aproape identic, iar cei care vor compara cele două texte îmi vor da cu siguranță dreptate. Astfel, rațiunea mă face să suspectez că, din lipsă de argumente, PDL a ajuns să copieze articole din presă, să le schimbe titlul și apoi să le înainteze Parlamentului drept moțiuni documentate și fundamentate.
Dragi colegi de la PDL, ați greșit profund, iar gestul dumneavoastră denotă faptul că inițierea acestei moțiuni nu este altceva decât o altă încercare lamentabilă de a mima opoziția.
Am crezut că, sancționați de electorat cu trimiterea în opoziție, veți lua o pauză de la astfel de mostre de politicianism ieftin și de gafe parlamentare, însă se pare că m-am înșelat amarnic.
În concluzie, vă așteptăm cu texte mai originale și mai documentate. De dumneavoastră, nu de presă!
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti vineri, 24 mai 2024, 4:17
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro