Curriculum Vitae
Press releases
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
2012-2016 (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
 
You are here: Home page > Legislature 2012-2016 > Chamber of Deputies > Mircea Roșca > Press releases Versiunea pentru printare

Mircea ROȘCA
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)
Directorul general al Societății Naționale a Sării trebuie evaluat de urgență de Ministrul Economiei

Conducerea Societății Naționale a Sării prin semnătura directorului general Alexandru Duca a decis sistarea activității turistice la Salina Slănic Prahova începând cu data de 24 noiembrie a.c., pe motiv că această societate nu se încadrează în normele legale de funcționare în ceea ce privește asigurarea condițiilor de siguranță și securitate pentru vizitatori, solicitându-se obținerea avizării din partea ISU Prahova pentru redeschiderea activității.

25 noiembrie 2015 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grupul parlamentar al PNL)
Parlamentul trimis în vacanță de către majoritatea controlată de PSD, pentru liniștea prezidențiabilului Victor Ponta

Oricât încearcă Guvernul Ponta și actuala majoritate parlamentară controlată de PSD să îngroape scandalul licențelor Microsoft și să-l țină departe de un vot în Parlament, nu vor reuși.

1 octombrie 2014 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)

Deputatul liberal Mircea Roșca, reprezentant al comunităților de pe Valea Prahovei, a susținut, marți, 30 septembrie, în plenul Camerei Deputaților, declarația politică intitulată “Câți oameni mai trebuie să moară pe DN1 ca să reacționați, stimați guvernanți?”.

30 septembrie 2014 detalii
  ANUNȚ DE PRESĂ

Liderul Grupului PNL, domnul deputat George Scutaru, împreună cu parlamentarii Florica Cherecheș, Elena Uioreanu, Mircea Roșca și Bogdan Țîmpău vor susține miercuri, 26 martie, începând cu ora 11.30, o conferință de presă. În cadrul acesteia vor fi prezentate mai multe inițiative legislative inițiate de parlamentarii liberali (sala de ședințe a Grupului parlamentar al PNL, etaj 2).

26 martie 2014
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)
"PDL și-a copiat moțiunea de pe Hotnews.ro"

Grupul parlamentar al PNL a votat, astăzi, împotriva moțiunii simple inițiate de PDL și semnată de PP-DD. Fac un apel către colegii din opoziție ca pe viitor, când vor iniția astfel de moțiuni să nu se mai inspire din articole de presă.

29 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar PNL
Deputații liberali Mircea Roșca și Grațiela Gavrilescu, împreună cu senatorul liberal Ion Luchian, au depus Propunerea legislativă de modificare a Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății

Domnul deputat PNL Mircea Roșca, în calitate de inițiator, doamna deputat PNL Grațiela Gavrilescu, în calitate de co-inițiator, și domnul senator PNL Ion Luchian, tot în calitate de co-inițiator, au depus la Parlamentul României o propunere legislativă pentru modificarea și completarea lit. e), alin. (1) a art. 237 din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sănătății, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.372 din 28 aprilie 2006, cu modificările și completările ulterioare.

10 octombrie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)
Deputatul Mircea Roșca: "Ploieștiul trebuie să fie capitală de regiune!"

În contextul dezbaterilor privind regionalizarea, liberalii prahoveni au luat decizia de declanșare a unei campanii de strângere de semnături pentru susținerea nominalizării orașului Ploiești, drept capitală de regiune.

30 septembrie 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)

"Vizita de sâmbătă a domnului Ministru Eugen Nicolăescu - un bun prilej să reluăm discuțiile pe tema calității serviciilor de sănătate și a condițiilor din spitalele Județului Prahova"

4 iunie 2013 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar al PNL

Întâlnirea "Grupului Parlamentar de Prietenie cu Republica Turkmenistan" cu E.S. Ambasadorul Shohrat Jumayev deschide noi oportunități de colaborare economică și culturală între țările noastre

29 mai 2013 detalii
  DECLARAȚIE POLITICĂ
primită de la domnul deputat Mircea Roșca (Grup PNL)

Stimați colegi parlamentari,

Cazul navei Flaminia, amplu mediatizat m-a determinat să am astăzi această intervenție de la tribuna Parlamentului. Vreau să precizez de la început că toată zvonistica și toate scenariile create în jurul acestui caz nu aduc nimic bun României și cetățeanului de rând.

28 mai 2013 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania wednesday, 24 july 2024, 12:23
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro