Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
întrebări și interpelări
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Oana-Silvia Vlăducă > Comunicate de presa Versiunea pentru printare

Oana-Silvia VLĂDUCĂ
Comunicate de presa

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana-Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Ultimele două luni de zile au arătat ce înseamnă să abuzezi de numirea unor docili fără anvergură în funcții-cheie. Ministrul Educației, doamna Anisie, a fost pusă în Guvern de domnul Orban cam la fel cum a fost pus domnul Orban premier. Căutați orice explicații doriți, dar competența nu se va regăsi printre ele.

26 mai 2020 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Doamna deputat Oana-Silvia Vlăducă a adresat o întrebare domnului Lucian Bode, ministrul Transporturilor, care se referă la menținerea transportului feroviar pe ruta Târgoviște – Pietroșița (tur-retur) / exemplul Oravița – Anina:

11 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar PRO Europa)

Doamna deputat Oana Silvia Vlăducă a adresat o întrebare domnului ministru Lucian Nicolae Bode, referitoare la strategia de dezvoltare durabilă a județului Dâmbovița. Strategia de dezvoltare durabilă se bazează, în mod fundamental, pe reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii de transport rutier.

4 decembrie 2019 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Direcția pentru relații cu organizațiile internaționale și UE
Participarea la „Summit-ul Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL)” (Reykjavik, Islanda, 18-20 noiembrie 2019)

Doamna deputat Éva-Andrea Csép, secretar al Comisiei pentru muncă și protecție socială și membru al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați și doamna deputat Oana Vlăducă membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă participă, în perioada 18-20 noiembrie 2019, la Reykjavik, în Islanda, la „Summit-ul Anual al Forumului Global al Organizației Femeilor Politician Lider (WPL)”.

18 noiembrie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PRO Europa)

PSD a pierdut puterea într-un mod rușinos pentru partidul căruia și cei mai aprigi adversari îi recunoșteau, în trecut, tocmai capacitatea de a guverna. Amatorismul amestecat cu minciună, aroganța amestecată cu nepricepere au creat o situație fără ieșire pentru doamna Dăncilă.

14 octombrie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PRO Europa)

Privit cu scepticism, neagreat de „elefanții politici” ai zilei, Mircea Diaconu reușește, prin candidatura sa, ceva incredibil: să reseteze jocul politic pentru alegerile prezidențiale și să-i agite suficient de mult pe cei care credeau că lucrurile sunt frumos aranjate.

23 septembrie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (deputat neafiliat)
Un buget cosmetizat pentru problemele reale ale României

Ocupat cu revanșele politice și personale, Liviu Dragnea, care se erijează în primul ministru al României, a lăsat pe ultimul loc proiectul Bugetului de stat pentru anul 2019, prezentat, într-un dispreț total față de români și de prioritățile țării, abia în luna februarie, situație fără precedent în țara noastră sau în vreo altă țară europeană.

13 februarie 2019 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD, Oana-Silvia Vlăducă, a adresat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, o întrebare privind finanțarea unor lucrări în infrastructura de îmbunătățiri funciare în județul Dâmbovița.

21 noiembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD Oana Silvia Vlăducă a adresat ministrului Agriculturii, Petre Daea, o solicitare privind înființarea unui centru de colectare legume - fructe în județul Dâmbovița.

12 noiembrie 2018 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)

Deputatul PSD Oana–Silvia Vlăducă i-a adresat ministrului Agriculturii, Petre DAEA, o întrebare privind înființarea unei unități de combatere a grindinei în județul Dâmbovița.

30 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)
Ziua internațională a femeii din mediul rural

După cum este cunoscut, Adunarea Generală a ONU a decis, prin Rezoluția 62/136, din decembrie 2007, ca ziua de 15 octombrie să fie consacrată drept Ziua internațională a femeii din mediul rural, celebrată, pentru prima dată, în octombrie 2008. Inițiativa Forului Mondial evidențiază, în acest fel, "rolul critic și contribuția femeilor din mediul rural în consolidarea dezvoltării rurale, a agriculturii, îmbunătățirea securității alimentare și eradicarea sărăciei rurale" .

18 octombrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana Silvia Vlăduca (Grupul parlamentar al PSD)
„Priorități în dezvoltarea traficului feroviar din România”

1 Decembrie 2018 reprezintă pentru România aniversarea Centenarului Unirii și al constituirii statului românesc modern, dar, paradoxal, țara noastră este privată, chiar și la acest moment aniversar, de o comunicare rapidă, sigură și eficientă între provinciile istorice românești !

27 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana-Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)
„Deschiderea oficială a noului an școlar preuniversitar”

Luni, 10 septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficială a noului an școlar preuniversitar. Aproape 3 milioane de elevi s-au reîntors la școală! Școala joacă un rol esențial în societate în ceea ce privește formarea tinerei generații și, în ultimă instanță, în pregătirea viitorului națiunii!

11 septembrie 2018 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la doamna deputat Oana-Silvia Vlăducă (Grupul parlamentar al PSD)
Alfabetizarea, încotro?

Instituită în 1966 de către Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură / UNESCO, Ziua Internațională a Alfabetizării (International Literacy Day) este celebrată pe data de 8 septembrie a fiecărui an.

7 septembrie 2018 detalii
 

Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 5 februarie 2023, 14:04
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro