Curriculum Vitae
Press releases
Photo gallery
Parliamentary activity
2020-present (dep.)
legislative initiatives
questions & interpellations
motions
speaches
voting records
wealth declaration
interest declaration
Links:
boris.volosatii@cdep.ro
 
You are here: Home page > Legislature 2020-present > Chamber of Deputies > Boris Volosatîi > Press releases Versiunea pentru printare

Boris VOLOSATÎI
Press releases

  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Boris Volosatîi (Grupul parlamentar al AUR)
Secuii au dispărut din România, prin maghiarizare. Orice dezbatere despre un fantasmagoric ținut secuiesc este nulă și neavenită

Joi, 28 decembrie 2023, Camera Deputaților a respins, cu majoritate de voturi, cele trei proiecte de lege anticonstituționale și subversive ale UDMR privind autonomia așa-zisului ținut secuiesc, autonomia culturală a comunității maghiare din România și autonomia culturală a comunităților naționale, toate reprezentând comenzi politice de la Budapesta.

29 decembrie 2023 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Boris Volosatîi (Grupul parlamentar AUR)

Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat, zilele acestea, că proiectul de modificare a Legii salarizării s-ar putea să nu fie gata până la 1 ianuarie 2024.

18 octombrie 2023 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, domnul deputat Boris Volosatîi (Grupul parlamentar AUR)

Minoritatea română din Ucraina, numărând jumătate de milion de persoane, plătește astăzi un greu tribut de sânge în războiul dezlănțuit de Rusia în Ucraina. Mulți dintre fiii națiunii române și-au dat viața pentru Ucraina după 24 februarie 2022. Anterior, au căzut cu moarte de erou mai mulți etnici români în Donbas. O evidență a eroilor români căzuți în Ucraina este disponibilă doar pentru autoritățile de la Kiev.

27 septembrie 2023 detalii
  DECLARAȚIE DE PRESĂ
primită de la domnul deputat Boris Volosatîi (Grupul parlamentar AUR)
Se împlinesc 82 se ani de la primul val al deportărilor din Basarabia, Nordul Bucovinei și Ținutul Herța

Deputatul AUR, Boris Volosatîi, a amintit, în cadrul unei declarații politice, că pe data de 12 iunie se împlinesc 82 se ani de la primul val al deportărilor din Basarabia, Nordul Bucovinei și Ținutul Herța.

12 iunie 2023 detalii
  COMUNICAT DE PRESĂ
primit de la Grupul parlamentar AUR
Parlamentarii AUR consolidează relațiile dintre România și Republica Moldova

O delegație formată din trei parlamentari AUR, deputații Ciprian Ciubuc și Boris Volosatîi, însoțiți de senatorul Andrei Busuioc, au făcut o vizită pe 21 ianuarie a.c. în Republica Moldova, la invitația președintelui raionului Glodeni, Ion Cojocari.

25 ianuarie 2021 detalii
 

Postal address: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucharest, Romania sunday, 21 july 2024, 7:54
Telephone: +40213160300, +40214141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro