Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
Legături:
ioan.vulpescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ioan Vulpescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


privind participarea la reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (Corfu, Grecia, 9-12 decembrie 2021)

În perioada 9-12 decembrie 2021, a avut loc, în Corfu, Grecia, reuniunea Secretariatului Internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei (A.I.O.).

La această acțiune, Camera Deputaților a fost reprezentată de domnul deputat Ioan Vulpescu, președinte al delegației Camerei Deputaților la A.I.O. și raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul A.I.O.
Evenimentul a fost prezidat de Secretarul General al A.I.O., domnul Maximos Charakopoulos, în prezența președintelui Adunării Generale, domnul Serghei Gavrilov.
Activitățile desfășurate în cadrul întrunirii din Corfu au cuprins, printre altele, prezentarea și dezbaterea raportului de ansamblu cu privire la activitățile anterioare ale A.I.O. și contactele realizate cu alte instituții parlamentare internaționale, universități și societatea civilă, prezentarea și dezbaterea propunerilor privind calendarul de activități al organizației pentru perioada următoare, precum și organizarea activităților din cadrul comisiilor de specialitate ale A.I.O.
Lucrările reuniunii au mai vizat subiecte relevante cu privire la activitățile întreprinse la nivelul organizației pentru promovarea Bisericilor Sfânta Sofia din întreaga lume, participarea activă a A.I.O. în cadrul Conferinței privind viitorul Europei, precum și situația epidemiologică mondială și experiențele acumulate în încercarea de combatere a pandemiei.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 7:22
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro