Curriculum Vitae
Comunicate de presă
Galerie foto
Activitate parlamentară
2020-prezent (dep.)
inițiative legislative
moțiuni
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
2016-2020 (sen.)
2012-2016 (dep.)
Legături:
ioan.vulpescu@cdep.ro
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2020-prezent > Camera Deputaților > Ioan Vulpescu > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la Direcția generala afaceri externe și protocol
Participarea la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei - 16-19 martie 2023 Limassol (Cipru)

Domnul deputat Ionuț Vulpescu, președintele delegației Parlamentului României la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei (A.I.O.) și Raportor al Comisiei pentru regulament din cadrul aceleiași organizații, a participat, în perioada 16-19 martie, la Limassol, în Cipru, la reuniunea Secretariatului internațional, a președinților de comisii și a raportorilor.

Deputatul Ionuț Vulpescu a intervenit în cadrul lucrărilor salutând aniversarea în curând a 30 de ani de la constituirea Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei și apreciind întregul efort depus de Parlamentul elen, care, inspirat de bunele valori ale cooperării, credinței și dialogului, a susținut și reunit reprezentanții și tradițiile Ortodoxiei în jurul temei majore de a găsi misiunile și responsabilitățile "Ortodoxiei în noua realitate europeană".
De asemenea, Ionuț Vulpescu a lansat un îndemn celor prezenți la reuniune: „Să ne întrebăm ce putem construi împreună, astfel încât adunarea noastră să continue să modeleze și să definească cuvântul nostru modern și creștin. În trecut, Limassol era cunoscut sub numele de Orașul Nou, Neapolis. În zilele noastre, responsabilitatea noastră este de a susține o lume mai bună. Nu una nouă, ci una mai bună. O mai mare provocare pentru aniversarea noastră de 30 de ani, nu cunosc.”
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 21 iulie 2024, 8:03
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro