Comunicate de presă
Activitate parlamentară
2016-2020 (dep.)
inițiative legislative
luări de cuvânt în plen
votul electronic
declarație de avere
declarație de interese
 
Sunteti în sectiunea: Prima pagina > Legislatura 2016-2020 > Camera Deputaților > Ciprian Necula > Comunicate de presa Versiunea pentru printare


primit de la domnul deputat Ciprian Necula (Grupul parlamentar al USR)

Deputatul USR de Ilfov, Ciprian Necula, a solicitat, vineri, Consiliului Județean Ilfov și președintelui Consiliului Județean, Marian Petrache, documentele licitației pentru reabilitarea și modernizarea str. Gării din localitatea Jilava.

În data de 10 august 2020, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a anunțat că reabilitarea și modernizarea străzii Gării din localitatea Jilava, jud. Ilfov, este preluată de Consiliul Județean, costurile de 11 milioane de lei fiind suportate de Consiliul Județean Ilfov, termenul de execuție fiind de opt luni.
“Din păcate, firma responsabilă cu aceasta lucrare doar a săpat gropi, a turnat ambele straturi de asfalt pe o porțiune de stradă, fără a monta borduri, astfel încât asfaltul se termină în noroi și probabil va fi spart din nou atunci când se vor monta bordurile. În restul străzii, praful e de nerespirat atunci când e uscat, iar la orice ploaie mai serioasă, noroaiele fac imposibilă trecerea”, a explicat deputatul Ciprian Necula motivul pentru care a solicitat mai multe detalii despre această licitație.
Concret, deputatul USR a solicitat să afle cine au fost participanții la această licitație, documentele prin care a fost declarată câștigătoare firma STRABAG, copia după contractul semnat, valoarea sumelor plătite de Consiliul Județean Ilfov, către STRABAG pana la data de 22.10.2020, detalierea lucrărilor plătite până în 22.10.2020, stadiul lucrărilor, ziua în care va fi finalizată aceasta lucrare.
Adresa postala: Palatul Parlamentului, str.Izvor nr.2-4, sect.5, Bucuresti duminică, 3 martie 2024, 8:58
Telefoane (centrala): (021)3160300, (021)4141111 Utilizator:
E-mail: webmaster@cdep.ro